• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK: Assen ΕΔ
O Bautista ταχύτερος την Παρασκευή
Νέα 22/04/2022 - 20:30

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM 2022 είδε μια ξέφρενη Παρασκευή στο TT Circuit Assen στην Ολλανδία. Οι δεύτερες ΕΔ διακόπηκαν με κόκκινη σημαία στα αρχικά στάδια, λόγω πτώσης του Iker  Lecuona στη στροφή 3, με τον Ισπανό να επιστρέφει στη δράση για το τελευταίο τρίτο της περιόδου δοκιμών. Προς το τέλος, ήταν ο Alvaro Bautista που πρωτοστάτησε με ένα νέο ρεκόρ πίστας, όπως είχε κάνει και ο Toprak Razgatlioglu κατά τις ΕΔ1.

Ο Alvaro Bautista ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου καθώς σημείωσε 1'34.382 στα τελευταία δέκα λεπτά της ημέρας. Ο ηγέτης του πρωταθλήματος έρχεται στην πίστα στην οποία κέρδισε και τους δύο αγώνες το 2019 για την Ducati, με την διαφορά του Bautista από τους υπόλοιπους να είναι λίγο λιγότερο από τρία δέκατα του δευτερολέπτου. 

Ο Toprak Razgatlioglu ήταν ο ταχύτερος το πρωί και χρησιμοποίησε τις απογευματινές ΕΔ για να κάνει προσομοίωση αγώνα. Έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2 και στους συνδυασμένους βρέθηκε στην δεύτερη θέση χάρη στον πρωινό του χρόνο.


Ο Jonathan Rea έκανε την επίθεσή του αργά στις ΕΔ2 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση όντας πέμπτος το πρωί, ενώ βρέθηκε τρίτος στους συνδυασμένους. Ο ομόσταυλός του, Alex Lowes, ήταν ακριβώς πίσω του στην τέταρτη θέση.


Ο Iker Lecuona, παρά την πτώση του στα αρχικά στάδια των ΕΔ2 κατάφερε να επιστρέψει και να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση των συνδυασμένων χρόνων.

O Garrett Gerloff ολοκλήρωσε την πρώτη εξάδα, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi. Ο Loris Baz  ήταν η κορυφαία BMW με την όγδοη θέση στους συνδυασμένους χρόνους, ενώ ο Axel Bassani συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

WSSP300: Εκπληκτικό ξεκίνημα για τον Περιστερά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα