• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Quartararo
Νέα 24/04/2022 - 12:52

Ο Fabio Quartararo της Yamaha MotoGP της Monster Energy πήρε την πρώτη θέση σε ένα ζωτικής σημασίας ζέσταμα στα MotoGP στο Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας. Στην πρώτη τελείως στεγνή περίοδο δοκιμών του Σαββατοκύριακου, το 1:40.278 του Γάλλου ήταν 0,058 δευτερόλεπτα ταχύτερο από τον χρόνο του Jack Miller στη δεύτερη θέση και τρία δέκατα ταχύτερο από τον χρόνο του Marc Marquez στην τρίτη θέση.

Ο Aleix Espargaro έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Alex Marquez και τον άλλον αναβάτη της Aprilia, Maverick Viñales. Ο Joan Mir ήταν έβδομος, μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Quartararo. Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Brad Binder, ο Andrea Dovizioso και ο κάτοχος της pole position, Johann Zarco.


Αφού κρίθηκε ότι είναι σε καλή κατάσταση για να αγωνιστεί το πρωί της Κυριακής, ο Francesco Bagnaia ήταν δωδέκατος ταχύτερος, μία θέση μπροστά από τον ηγέτη του Πρωταθλήματος, Enea Bastianini. Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο με τον Raul Fernandez, ο οποίος μετά την πτώση του χθες δεν πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς και δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Assen: Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Χαίρομαι για την ταχύτητα που δείχνουμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα