• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Γιάννης Περιστεράς σε αριθμούς στο Άσσεν
Τα στοιχεία του Έλληνα στο WSSP300
Νέα 25/04/2022 - 13:57

O Γιάννης Περιστεράς συμμετείχε στον πρώτο του Αγώνα φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300 με την Ιταλική ομάδα ProGP Racing Team με μοτοσυκλέτα Yamaha R3, στην Ολλανδική πίστα του Άσσεν και παρά το ότι οι τερματισμοί του στους δύο Αγώνες ήταν στην 24η και 21η θέση (εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), η ομάδα είναι ευχαριστημένη με την ταχύτητα που έδειξε.

Παρά το ότι ξεκινώντας τελευταίος δεν είχε τη δυνατότητα να ακολουθήσει το ρυθμό του πρώτου γκρουπ των αγωνιζομένων, καθώς δεν είναι εύκολο σε αυτήν την κατηγορία να κάνει κάποιος καλούς χρόνους χωρίς τη βοήθεια του slipstreaming, o Έλληνας οδηγός σημείωσε επιδόσεις που έδειξαν στην ομάδα και τον έμπειρο ιδιοκτήτη της Omar Menghi, ότι ο #johnperisteras81 μπορεί να είναι στη μάχη των βαθμών στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την 1η θέση ανάμεσα στους Rookies της κατηγορίας.

Αρχικά να πούμε ότι ηλικιακά ο Γιάννης είναι μέσα στους 3 μόνο 16χρονους που αγωνίζονται και αυτό σημαίνει ότι ανταγωνίζεται πολύ πιο έμπειρους αναβάτες.

Στα στοιχεία τώρα:

 

  • Με τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα είναι στην 3η θέση των τελικών ταχυτήτων, μόλις 1.1 χλμ/ώρα πίσω από τον πρώτο και 0.4 από τη δεύτερη θέση.

  • Στα 4 κομμάτια που χωρίζεται η πίστα στην χρονομέτρηση είναι 10ος ταχύτερος στον 4ο τομέα, 12ος ταχύτερος στον 2ο τομέα, 26ος στον 1ο τομέα και 27ος στον 3ο. 

  • Έχασε συνολικά 15.753 δευτερόλεπτα από τον νικητή, εκ των οποίων τα 7 είναι στον πρώτο γύρο λόγω του ξεκινήματος από την τελευταία σειρά της εκκίνησης 32ος.

  • Κερδίζοντας 11 θέσεις συνολικά είναι ο οδηγός με την 4η μεγαλύτερη άνοδο. Ο νικητής De Cancellis ανέβηκε 19 θέσεις, ο 2ος Diaz ανέβηκε 27 θέσεις, και ο 10ος Lehmann ανέβηκε 15 θέσεις.

  • Ο ιδεατός του γύρος είναι 1:49.600, πολύ κοντά στον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, που σημείωσε ο Okaya με 1:49.465

Αυτά λοιπόν δείχνουν ότι η ταχύτητα υπάρχει και ότι απλά με περισσότερη εμπειρία στους επόμενους Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπορούμε να περιμένουμε τον Γιάννη Περιστερά να βρίσκεται μέσα στους βαθμούς, κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο!

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres.

Επόμενο άρθρο »

Miller και Mir μιλούν για το περιστατικό μεταξύ τους

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα