• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“New Kid in Town” o 11χρονος Παναγιώτης Κολλάρος
Νέα 28/04/2022 - 17:29

Το πασίγνωστο τραγούδι των Eagles που έρχεται από το 1976, μιλάει για ένα νέο πρόσωπο στην “πόλη”, που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες και είναι αγαπητό από όλους! Δεν θα μπορούσε να ταιριάζει καλύτερα για τον 11χρονο Παναγιώτη Κολλάρο που ήρθε στο αγωνιστικό προσκήνιο πέρυσι με την έκτακτη (wildcard) συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα του Coppa Italia στην πίστα της Pomposa στην Ιταλία. 

Γεννημένος στην Αθήνα στις 6 Αυγούστου του 2010, ξεκίνησε με την πρώτη επαφή του με μοτοσυκλέτα στην ηλικία των 5 χρόνων και την επόμενη χρονιά μπήκε στην Yamaha Junior Academy Riding School με προπονητή τον Θανάση Χούντρα. 

Φέτος θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με μοτοσυκλέτες Ohvale 110cc, στην οποία αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 9 -12 χρόνων, τα οποία δεν έχουν αγωνιστική εμπειρία. Οι αγώνες της κατηγορίας θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του πρωταθλήματος CIV Junior. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΟΥΝΤΡΑΣ – Προπονητής

“Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί με σπάνια πειθαρχία και θέληση για αυτό που κάνει, στοιχεία απαραίτητα για όποιον θέλει να προχωρήσει σε αυτό που αγαπάει. Η προσαρμογή του σε νέα πράγματα είναι εντυπωσιακή και εάν βρει κίνητρο η βελτίωσή του δεν έχει τέλος. Επειδή δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει αγωνιστικό περιβάλλον για τα νέα παιδιά, πήραμε την απόφαση με τον πατέρα του να τον καθοδηγήσουμε να ανοίξει τα φτερά του, σε αγώνες του εξωτερικού. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του Παναγιώτη καθώς έχω δει ότι έχει τη στόφα του οδηγού Αγώνων”. 

 

Η ομάδα προσβλέπει σε κάτι καλό στον 1ο Αγώνα του CIV Junior, που θα γίνει στις 04 - 05 Ιουνίου.

Αγωνιστική εμπειρία

2018 συμμετοχή σε 1 Αγώνα στην κατηγορία KidGP

2019 συμμετοχή σε 2 Αγώνες στην κατηγορία MiniGP1

2021 Wildcard συμμετοχή στον τελευταίο Aγώνα του Coppa Italia στην πίστα της Pomposa

 

Χορηγοί

Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.

TGS Parts

RT-Safe

 

Επόμενο άρθρο »

Brembo: Τα φρένα στο Circuito de Jerez Angel Nieto

« Προηγούμενο άρθρο

Μείωση των ημερών των χειμερινών δοκιμών για την επόμενη σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα