• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSSP300: 24ος ο Γ.Περιστεράς στον 1ο Αγώνα
Στο Εστορίλ οι Κατατακτήριες δεν πήγαν καλά!
Νέα 21/05/2022 - 22:26

Ο Γιάννης Περιστεράς, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και έγινε 17 χρόνων, δεν κατάφερε να γιορτάσει και τους πρώτους του βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300. Η απειρία του φάνηκε στις Κατατακτήριες Δοκιμές, όπου όχι μόνο δεν βελτίωσε το χθεσινό του πολύ καλό χρόνο, αλλά έχασε περίπου μισό δευτερόλεπτο, που τον έφερε να ξεκινά από την προτελευταία σειρά της εκκίνησης και την 30η θέση. 

Η Ιταλική ομάδα ProGP Racing Team ετοίμασε την Yamaha R3, για τον 1ο Αγώνα του Πορτογαλικού GP στο WorldSBK και οι Γιάννης Μπούστας (προπονητής) και Νίκος Περιστεράς ευχήθηκαν στον Έλληνα οδηγό τα καλύτερα.

Η εκκίνηση ήταν πολύ καλή για τον Γιάννη Περιστερά, κέρδισε 10 θέσεις και άρχισε να δίνει τη δική του μάχη βελτιώνοντας σε κάθε γύρο το χρόνο του, μέχρι και τον 7ο από τους 12 γύρους του Αγώνα. Εκεί σε μια μονομαχία έχασε 1.2'' και την επαφή με το γκρουπ μπροστά του κι έτσι δεν μπορούσε να βοηθηθεί από το slipsrteam, χάνοντας τελικά και τη μάχη για την 23η θέση για 55 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο ομόσταυλός του Gabriele Mastroluca ξεκίνησε από την 11η θέση, αλλά τερμάτισε μόλις στην 22η, παρά τη μεγάλη του εμπειρία στην κατηγορία.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΤΑΣ – Προπονητής

“Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του Γιάννη στον Αγώνα, όπου βελτίωσε και το χρόνο του σε μια άγνωστη πίστα που κάθε γύρο τη μάθαινε περισσότερο. Η απειρία του φάνηκε στις Κατατακτήριες που δεν κατάφερε να κάνει τον ένα γρήγορο γύρο που χρειαζόταν. Αγώνα με τον Αγώνα βελτιώνεται και ελπίζουμε αύριο να είναι ακόμη πιο κοντά στο γκρουπ των πρώτων”.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – 24ος, ταχύτερος γύρος 1'52.108

“Ήθελα να γιορτάσω τα γενέθλιά μου με τον πρώτο μου βαθμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να το αναβάλω για λίγο. Στον Αγώνα έκανα ένα καλό ξεκίνημα και κέρδισα αρκετές θέσεις στον πρώτο γύρο. Ήμουν κοντά στους πρώτους και έβλεπα ότι οι διαφορές μας είναι μικρές. Στον 8ο γύρο σε μια μάχη με δύο οδηγούς έχασα την επαφή με το γκρουπ και έμεινα λίγο πίσω. Αύριο πάλι θα δώσω το 100% για έναν Αγώνα χωρίς κανένα λάθος. Ευχαριστώ όλη την ομάδα και όλους όσους μου έστειλαν τις ευχές τους από την Ελλάδα για τα γενέθλιά μου”. 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ-Gimoto, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres. 

#racing4greece

Επόμενο άρθρο »

1ος ο Dinos 31 Μαυρόπουλος στο Βαλκανικό

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Estoril Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα