• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
1ος ο Dinos 31 Μαυρόπουλος στο Βαλκανικό
Στην κατηγορία SSP300
Νέα 21/05/2022 - 22:59

Ανήμερα της γιορτής του ο Κωνσταντίνος - Dinos 31 – Μαυρόπουλος κέρδισε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στη 2η Αγωνιστική Συνάντηση που γίνεται στην πίστα Navak (μήκους 2,950μ.) κοντά στο Βελιγράδι. 

Ο 13χρονος Έλληνας οδηγός που έκανε το αγωνιστικό του ντεμπούτο (εκτός κατηγοριών minigp) στις Σέρρες πριν λίγο καιρό και εντυπωσίασε με την οδήγησή του, αυτή τη φορά είχε και μια Yamaha R3 που πήγαινε καλά και στην ευθεία. Έτσι από τον πρώτο γύρο η μπλε-μαύρη R3 της ARP Academy έδωσε τόσο καλή αίσθηση στον οδηγό της που στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 έγραψε 3.6'' ταχύτερο γύρο από όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Πρωταθλητή Σερβίας, που βέβαια γνώριζε πολύ καλά την πίστα! 

Ο Έλληνας οδηγός κατέβασε κι άλλο χρόνο και τελικά στις Κατατακτήριες με 1'29.073 ήταν 2.2'' ταχύτερος από τον 2ο, παίρνοντας την pole position.

Στον 1ο Αγώνα του διημέρου “εξαφανίστηκε” μπροστά και κέρδισε με άνεση την πρώτη Νίκη της καριέρας του, με μεγάλη μοτοσυκλέτα, ενώ να θυμίσουμε ότι είναι ήδη Πρωταθλητής Ελλάδας 4 φορές από το 2016-2019 στους Αγώνες minigp.

Για άλλη μια φορά δε, εντυπωσίασε με το απίστευτο οδηγικό του στυλ που φέρνει άρωμα Παγκοσμίου στις πίστες στις οποίες κινείται.

Τα συγχαρητήρια του σάιτ μας στον ίδιο και όλη την ομάδα της ARP Academy και μαζί τις ευχές μας για δεύτερη Νίκη στον αυριανό Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

5 χρόνια χωρίς τον Nicky Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

WSSP300: 24ος ο Γ.Περιστεράς στον 1ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα