• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Mir μιλάει για τον αγώνα της Κυριακής
Και τις επαφές με Oliveira και Marini
Νέα 28/06/2022 - 15:48

Ένα Σαββατοκύριακο αναπροσαρμογής για την ομάδα της Suzuki. Δεν ήταν μια πραγματικά συναρπαστική απόδοση, αλλά οι αναβάτες της, που τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα, κατάφεραν να δουν την καρό σημαία μετά τις πρόσφατες απογοητεύσεις. Και οι δύο αναβάτες στα μπλε είχαν μια άτυχη εκκίνηση, αλλά βρήκαν αρκετή ταχύτητα για να πετύχουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. 

Ο Mir είχε δύο επαφές στην αρχή του αγώνα: την πρώτη με την Oliveira και τη δεύτερη με τον Marini.  Παρά τις ατυχίες αυτές, ο Mir κατάφερε να ανακάμψει. 


"Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα", ανέφερε ο Ισπανός. "Δύο πράγματα ήταν σημαντικά για μένα. Πρώτον, η εκκίνηση δεν ήταν υπέροχη. Άγγιξα τον Marini και δεν κατάφερα να βελτιωθώ. Μπόρεσα να ανακάμψω  μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κέρδισα τίποτα στην εκκίνηση. Στο πρώτο μέρος του αγώνα, άρχισα να περνάω μερικούς αναβάτες, και αυτό ήταν θετικό. Το καλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Το τελευταίο μέρος του αγώνα δεν ήταν κακό, αλλά δεν πήγε και ιδιαίτερα καλά. Έχασα πολύ χρόνο προσπερνώντας τον Zarco. Οδηγούσε με πολύ σφιχτές γραμμές και είχε ένα πλεονέκτημα στην ευθεία. Αλλά μετά τον πέρασα, ακόμα κι αν ήταν δύσκολο".


Όσο για το περιστατικό στην σχάρα εκκίνησης (την επαφή με τον Oliveira), ο Mir εξηγεί τι έγινε. 


"Πρέπει να ενεργοποιήσεις την συσκευή holeshot και πρέπει να φρενάρεις δυνατά για να το κάνεις. Ήμουν στην αρχική μου θέση, φρέναρα, αλλά ο Oliveira έπεσε πάνω μου αρκετά δυνατά. Ευτυχώς, κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα".


Αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό στην εκκίνηση, καθώς αμέσως μετά ο Mir είχε την επαφή με τον Marini.


"Ξεκίνησα πολύ καλά, αλλά η μοτοσυκλέτα σηκώθηκε (μετά το χαμήλωμα από την συσκευή ρύθμισης ύψους στην εκκίνηση) και, εκείνη τη στιγμή, είναι δύσκολο να της αλλάξεις κατεύθυνση. Ζητώ συγγνώμη για αυτό που συνέβη, αλλά έχασα τον έλεγχο για μια στιγμή και αγγίξαμε ο ένας τον άλλο".

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Σαββατοκύριακο με ρεκόρ στο Καθεδρικό Ναό της ταχύτητας

« Προηγούμενο άρθρο

"Δεν θα ξαναδοκιμάσω να προσπεράσω"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα