• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MiniGP Cup: 1ος γύρος, 26 Iουνίου, Μέγαρα
Νέα 30/06/2022 - 11:13

 

Ο μεγάλος αγώνας των μικρών !!!

Με ένα συγκλονιστικό αγώνα, έκανε την επανεκκίνησή του, μετά την πανδημία, το MiniGP Cup.

Με πληθώρα νέων συμμετοχών, βάσει των δεδομένων του χώρου, και μάλιστα συμμετοχών ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας, ο αγώνας είχε αγωνιστικές εξελίξεις που σήκωσαν του πάντες στις μύτες των ποδιών!

Στις κατηγορίες KidGP & KidGP1 είχαμε ομάδα «πρωτἄρηδων» (όλοι συμμετείχαν σε αγώνα για πρώτη φορά) με τον 10χρονο Αντώνη Βεντούρα (KidGP) να φέρνει ξανά στο προσκήνιο μια οικογένεια με μισό αιώνα ιστορίας στην ελληνική αγωνιστική μοτοσυκλέτα και να μονομαχεί για την «άτυπη νίκη» στην γενική με τον 8 χρονο Μάξιμο Μαυρόπουλο (ακολουθεί τα χνάρια του, πολυκυπελούχου στον θεσμό, αδελφού του, του Ντίνου Μαυρόπουλου).

Οι δύο νεαροί αθλητές ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μάχες τους στο 2ο σκέλος όπου επικράτησε ο Μαυρόπουλος (νικητής στην KidGP1).

Μάξιμος Μαυρόπουλος & Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μάξιμος Μαυρόπουλος & Παναγιώτης Γεωργιάδης

Πολύ κοντά τους, ιδιαίτερα στο β’ σκέλος, οι Παναγιώτης Γεωργιάδης (9 ετών - έτερος «πρωτάρης» αδελφός καταξιωμένου αθλητή του MiniGP Cup) και ο τόσο νεαρός (λιγότερο των 8 ετών) όσο ανερχόμενος Γιώργος Γιάνναρος (βελτίωσε τον χρόνο του κατά 27΄΄ σε 1 ημέρα !) οι οποίοι πάλεψαν για την «3η θέση γενικής», την 2η στην κατηγορία KidGP, με αποτέλεσμα οι 4 συνολικά «παιδοαθλητές» να τερματίσουν μέσα σε 1,5΄΄ μόλις !!!!!

Επεισοδιακός και ο αγώνας των MiniGP-MiniGP1, όπου ο Σπυράκος Αντωνίου δικαίωσε την «εμπειρία» και την σταθερή δουλειά του όλο το διάστημα της ανάπαυλας με 2 αναμφισβήτητες νίκες (MiniGP) αλλά πίσω τους έγιναν τα πάντα.

Ο μεθοδικός Παναγιώτης Κολλάρος χρησιμοποίησε, τόσο το κέφι του όσο την διεθνή του εμπειρία για να στεφθεί νικητής στην MiniGP1 αφού ο «μεγάλος» του αντίπαλος, ο Κορίνθιος Γιάννης Παλιογιάννης είχε μια εντυπωσιακή αλλά ανώδυνη πτώση στο 1ο σκέλος στην προσπάθειά του να περάσει την «τύφλα να ‘χει η Carrasco» Αντωνία Κορρέ και να μείνει με την παρηγοριά της άνετης νίκης του στο 2ο σκέλος.

Σπυράκος Αντωνίου & Γιάννης Παλιογιάννης
Σπυράκος Αντωνίου & Γιάννης Παλιογιάννης

Στο 2ο σκέλος όπου ήταν η σειρά του έτερου Γεωργιάδη, του Σαράντη να αντιμετωπίσει την αποφασισμένη Κορρέ με τον Γεωργιάδη να δείχνει ικανότητες σπουδαίου αθλητή σώζοντας «στην τρίχα» μια πτώση από highsiding στον προτελευταίο γύρο!!! (δείτε το βίντεο)

Στις συγκινητικές στιγμές του αγώνα -πάρτυ, η «οικογενειακή» απονομή-παράδοση των επάθλων του, από τον παππού Π.Βεντούρα στον εγγονό Α.Βεντούρα.

Οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτρια συμμετείχαν με τον ΑΡΗ ΑΣ, κλασσικά η οικογένεια Γεωργιάδη εκπροσώπησε τον ΟΔΜΑΑ, ενώ ο Γιάννης Παλιογιάννης τον ακροΠελοποννήσιο ΜΟΛΠ.

Παναγιώτης Κολλάρος
Παναγιώτης Κολλάρος

Πλήρη αποτελέσματα στο chronotech.gr.

Αντωνία Κορρέ
Αντωνία Κορρέ
Σαράντης Γεωργιάδης
Σαράντης Γεωργιάδης
Σαράντης Γεωργιάδης  &  Αντωνία Κορρέ
Σαράντης Γεωργιάδης & Αντωνία Κορρέ
MiniGP1
MiniGP1
KidGP1.
KidGP1.
Α. Βεντούρας
Α. Βεντούρας

Επόμενο άρθρο »

150 νίκες για τους απόφοιτους του Red Bull Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

O Alvaro Bautista συνεχίζει με την Ducati για την σεζόν του 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα