• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: H Honda πρέπει να βελτιώσει την μοτοσυκλέτα
Με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο
Νέα 11/07/2022 - 16:17

Για τον Alberto Puig, ο απολογισμός του πρώτου μισού της σεζόν της Honda δεν είναι εύκολος. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής είναι τελευταίος στη βαθμολογία των κατασκευαστών με μόνο ένα βάθρο στο ενεργητικό του, αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει.

"Δεν είναι τόσο καλό (το πρώτο μισό της σεζόν), όπως είδαμε", παραδέχτηκε ο Ισπανός μάνατζερ της ομάδας στο motogp.com. "Δεν είμαστε στη θέση μας, ζοριζόμαστε πολύ και πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις το συντομότερο δυνατό για τους αναβάτες μας. Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας με όποιες δυνατότητες και αντίμετρα μπορούμε να σκεφτούμε και να φέρουμε".

Πράγματι, το χρονόμετρο μιλάει καθαρά. Η RC213V έχει αλλάξει πολύ, αλλά η απόδοσή της δεν έχει βελτιωθεί και όλοι οι αναβάτες δυσκολεύονται.

"Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί είναι γεγονός ότι δεν αποδίδουμε στο κανονικό μας επίπεδο της Honda, οπότε ας προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα, είναι ο κύριος στόχος μας αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για φέτος, αλλά και προσπαθώντας να καταλάβουμε τι έχουμε να φέρουμε του χρόνου".

Φυσικά και η απουσία του Marc Marquez βαραίνει τόσο σε επίπεδο εξέλιξης όσο και σε επίπεδο αποτελεσμάτων.

"Δεν είναι καλό να χάνεις τον αναβάτη σου στη μέση της σεζόν, αλλά έγινε ό,τι έγινε. Και ευτυχώς, έκανε μια καλή επέμβαση στις ΗΠΑ, ελπίζουμε και περιμένουμε να είναι καλά αυτή τη φορά. Φυσικά, προτεραιότητα είναι να κάνει ολική αποθεραπεία στο χέρι του και μετά να ξεκινήσει από το μηδέν".

Επόμενο άρθρο »

Φτάνει η εποχή της ιαπωνικής κυριαρχίας στο τέλος της;

« Προηγούμενο άρθρο

MiniGP Cup: Αναβολή του 2ου αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα