• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Donington Park: Δεύτερος Αγώνας
Χατ τρικ για τον Razgatlioglu
Νέα 17/07/2022 - 18:55


Όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ο Toprak Razgatlioglu έστριψε πρώτος, αλλά, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα και τον αγώνα Superpole, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους αντιπάλους του καθώς ο Rea κόλλησε πίσω του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, συνήθως όντας μόλις μερικά δέκατα μακριά. Στον 3ο γύρο, ο Rea αρχικά πέρασε μπροστά στην ένατη στροφή, αλλά ο Razgatlioglu απάντησε αμέσως στην 11η στροφή με το ίδιο να συμβαίνει ξανά στον έκτο γύρο.

Στην αρχή του 14ου γύρου, ο Razgatlioglu μπόρεσε να αρχίσει να ανοίγει τη διαφορά από τον Rea αφού αντιστάθηκε σε 13 γύρους συνεχούς πίεσης από τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Στα τελευταία στάδια του αγώνα, ο Bautista έφτασε τον Rea και κατάφερε να περάσει τον Βορειοϊρλανδο στην 11η στροφή του 19ου γύρου, όμως ο Rea απάντησε και τελικά ο Bautista έμεινε στην τρίτη θέση. 

Ο Razgatlioglu έχει πλέον 22 νίκες στην καριέρα του και 66 βάθρα, ενώ η Yamaha έχει πλέον 99 νίκες. Η δεύτερη θέση του Bautista του έδωσε το 40ο βάθρο του, ενώ η Ducati έχει πλέον 999 βάθρα, με τον Rea να φτάνει στα 228 βάθρα.

Ο Michael Ruben Rinaldi πήρε την τέταρτη θέση και ο Scott Redding ολοκλήρωσε ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο με την πέμπτη θέση. Ήταν μπροστά από τον Alex Lowes στην έκτη θέση, με τους Lowes και Redding να φαίνονται αχώριστοι και στους τρεις αγώνες καθώς συχνά μάχονταν στην πίστα. 

Ο Axel Bassani ήταν για άλλη μια φορά ο κορυφαίος ανεξάρτητος αναβάτης, παίρνοντας την έβδομη θέση. Ο Ιταλός τερμάτισε μπροστά από τον συμπατριώτη του, Andrea Locatelli, στην όγδοη θέση.

Ο Loris Baz κατέκτησε την ένατη θέση μετά από μάχη με τέσσερις άλλους αναβάτες, περνώντας τον Iker Lecuona στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Darryn Binder: Μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν

« Προηγούμενο άρθρο

Meregalli: Η Yamaha έχει αρχίσει να είναι πιο ανοιχτόμυαλη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα