• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Darryn Binder: Μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν
Πόσο μεγάλο βήμα είναι η μετάβαση από την Moto3 στα MotoGP
Νέα 18/07/2022 - 14:21

Ο Darryn Binder έγινε ο πρώτος αναβάτης μετά τον Jack Miller το 2015 που πήγε απευθείας από την Moto3 στα MotoGP, όταν υπέγραψε με την RNF.

Ο Binder άντεξε ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά έδειξε ψήγματα ταχύτητας, τερματίζοντας 10ος στη βροχή μόλις στο δεύτερο Grand Prix του στην Ινδονησία και ήταν 12ος στο στεγνό στην Καταλονία μπροστά από τον αναβάτη της εργοστασιακής Yamaha, Franco Morbidelli και τον Jack Miller. 

Κοιτάζοντας τους πρώτους 11 γύρους του 2022, ο Binder νιώθει ότι οι θεατές μερικές φορές δεν εκτιμούν πόσο μεγάλο βήμα έχει κάνει από την Moto3 στα MotoGP.

"Νιώθω ότι (οι άνθρωποι) μερικές φορές ξεχνάνε κάποια πράγματα", είπε. "Ήταν ένα μεγάλο βήμα. Κάνεις κάτι καλό και αναμένεται να συνεχίσεις έτσι και μερικές φορές πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω, να θέσεις τα πάντα υπό έλεγχο και πάλι για να προχωρήσεις ξανά".

"Και νιώθω ότι αυτό συνέβη στο Sachsenring. Ήρθα από την Βαρκελώνη, όπου πήρα βαθμούς, τα πήγαινα καλά, έγινα πιο γρήγορος στις δοκιμές, έκλεισα τη διαφορά από τον πρώτο σε όλες τις περιόδους δοκιμών. Ένιωσα πολύ δυνατός όλο το Σαββατοκύριακο και μετά δεν πήγα καλά στις κατατακτήριες".

"Θέλεις αυτή την βελτίωση, αλλά μερικές φορές πρέπει να θυμάσαι ότι είναι ένα μεγάλο βήμα και είναι τόσο σφιχτά τα πράγματα εκεί και, αν είσαι ένα δευτερόλεπτο μακριά, δεν είσαι πουθενά. Μερικές φορές έπρεπε να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι θα πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω για να πάω ξανά μπροστά".

 

Αξιολογώντας τη σεζόν του συνολικά μέχρι στιγμής, ο Binder πιστεύει ότι ήταν «ένα σταθερό οκτώ στα 10» δεδομένου του τι έχει πετύχει σε σχέση με την εμπειρία του.

"Δίνω οκτώ στα 10 (για το πρώτο μισό της σεζόν) γιατί νιώθω ότι είναι ένα πραγματικά πολύ μεγάλο βήμα από την Moto3 και νιώθω ότι υπήρξαν ορισμένα σημεία φέτος στα οποία πραγματικά δεν τα πήγα πολύ άσχημα", πρόσθεσε.

"Προφανώς, δυσκολεύτηκα σε μερικούς αγώνες και στο Sachsenring έπεσα. Συνολικά, νιώθω ότι έχω κάνει σταθερή δουλειά και πλησιάζω όλο και πιο κοντά (στους υπόλοιπους)".


"Λοιπόν, θα του έδινα ένα σταθερό οκτώ. Νιώθω ότι έχασα μερικούς αγώνες, όπως η Αμερική, δεν τα πήγαινα καλά και μετά η μοτοσυκλέτα μου είχε ένα μικρό πρόβλημα. Και στο Le Mans ήμουν λίγο χαμένος και μου πήρε (λίγη ώρα) να βρω ξανά το μονοπάτι. Αλλά εκτός από αυτό, νιώθω ότι ήμουν εντάξει".

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Δεν θα παρατήσουμε τον Morbidelli

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Donington Park: Δεύτερος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα