• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
World Ducati Week: Lenovo Race of Champions
Φωτογραφίες και δηλώσεις
Νέα 24/07/2022 - 12:58

AΠΟΣΤΟΛΗ Περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

Οι οδηγοί της Ducati από το MotoGP, τα Superbike και τα Supersport, αγωνίστηκαν χθες στον Αγώνα Lenovo Race of Champions, μπροστά σε ένα θερμό πλήθος από Ducatisti που έδωσαν δυναμικό παρόν και τη 2η μέρα του WDW2022

Ο Pecco Bagnaia (Ducati Lenovo Team) ήταν ο μεγάλος νικητής, εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό ρεπορτάζ, έχοντας μεγάλη γνώση της πίστας από τις προπονήσεις του ως μέλος της Ακαδημίας VR|46. Πήρε μάλιστα την pole position με χρόνο 1:36.086, ενώ στον Αγώνα των 8 γύρων κατέβασε ακόμη περισσότερο το χρόνο στο 1:35.886!

Οι οδηγοί της Mooney VR46 Racing Team Luca Marini και Marco Bezzecchi συμπλήρωσαν το βάθρο. 

Εκτός από τους 15 οδηγούς που αγωνίστηκαν με Ducati Panigale V4 S, άλλες 5 Panigale V2 πήραν μέρος στον Αγώνα με νικητή τον Federico Caricasulo (Althea Racing), μπροστά από τον Nicholas Spinelli (Barni Spark Racing Team) και τον Αυστριακό Maximilian Kofler (CM Racing).

Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding): "Ήταν πραγματικά συναρπαστικό το να βλέπεις όλους τους οδηγούς της Ducati να αγωνίζονται, σε ένα μοναδικό για το είδος του Αγώνα, ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα και πιστεύω και για όλους τους Ducatisti που βρέθηκαν σήμερα στο Misano ή το είδαν ζωντανά από το σπίτι τους. Βλέποντας τον Ρecco Bagnaia να κάνει με την στάνταρ Panigale V4 S χρόνο στο 1:35.8, μόλις δυόμιση δευτερόλεπτα από τα Superbike στην pole position του φετινού Misano, είναι η καλύτερη επίδειξη της συνεχούς δουλειάς εξέλιξης που έγινε σε αυτήν τη μοτοσυκλέτα, παρά τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας. Συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς”.

Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo Team #63) - 1ος (V4 Κατηγορία): “Πραγματικά το διασκέδασα σήμερα. Το να αγωνίζομαι μπροστά στο πλήθος των Ducatisti ήταν συναρπαστικό και μου έδωσε κίνητρο να πιέσω δυνατά και να καταφέρω να προσφέρω ένα μοναδικό θέαμα. Βέβαια το να κερδίζεις σου δίνει πάντα πολύ ευχαρίστηση! Ήταν ωραία και ευχαριστώ τους οπαδούς για το θερμό κλίμα και το πάθος που μας μετέδωσαν!” 

Ο νικητής αναφέρθηκε και στην πίεση που είχε από τον Davide Tardozzi τον Αγωνιστικό Διευθυντή του MotoGP, στο να κερδίσει αυτόν τον Αγώνα, αλλά μια πίεση που είναι σαφώς μικρότερη από την πίεση που έχει όταν αγωνίζεται στο MotoGP.

Federico Caricasulo (AltheaRacing #64) - 1oς (V2 Κατηγορία): “Ήταν ένας πραγματικά ωραίος και διασκεδαστικός Αγώνας. Με τον Spinelli αληηλοπεραστήκαμε αρκετές φορές, αλλά στο τέλος κατάφερα να τον κερδίσω στο σπριντ στην τελική ευθεία. Γυρίσαμε πραγματικά γρήγορα, μόνο ένα δευτερόλεπτο από το ρυθμό που έχουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι φοβεροί χρόνοι αν σκεφτείς ότι είναι νορμάλ μοτοσυκλέτες! Ευχαριστώ τους Ducatisti που ήρθαν για να μας χειροκροτήσουν σήμερα!”

#LetsRideAsOne #WDW2022

Marini 10, Bexxecchi 72, Miller 43
Marini 10, Bexxecchi 72, Miller 43
Caricasulo, Spinelli, Koffler
Caricasulo, Spinelli, Koffler
O Jorge Martin προηγείται στη μάχη για την 5η θέση
O Jorge Martin προηγείται στη μάχη για την 5η θέση
Gigi Dal
Gigi Dal'Igna και Claudio Domenicali παρακολουθούν την εξέλιξη του Αγώνα
Νικητής ο Pecco Bagnaia
Νικητής ο Pecco Bagnaia
Marco Bezzecchi
Marco Bezzecchi
Panigale V2: οι νικητές
Panigale V2: οι νικητές
Domenicali - Bagnaia
Domenicali - Bagnaia
Panigale V4: οι νικητές
Panigale V4: οι νικητές

Επόμενο άρθρο »

Οι διαφαινόμενες μάχες των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Προτιμώ να κάνω λάθος και να ζητήσω συγνώμη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα