• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έδωσε μάχη στο Most ο Περιστεράς
18oς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSSP300
Νέα 30/07/2022 - 23:23

O 17χρονος Έλληνας οδηγός που συμμετέχει με την Yamaha R3 της ομάδας ProGP Racing Team, αγωνίστηκε σήμερα στην Τσέχικη πίστα του Most, στη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WSBK, για 7η φορά φέτος, στην κατηγορία WSSP300. Ο Αγώνας ξεκίνησε υπό βροχή, σε μια πίστα που έδειχνε ότι θα στέγνωνε στη συνέχεια και η ομάδα αποφάσισε να μην ρισκάρει με χρήση σλικ ελαστικών, αλλά να ακολουθήσει την τακτική των 16 από τους 31 οδηγούς που συμμετείχαν και να έχει βρόχινο ελαστικό για το μπροστινό ελαστικό και σλικ για το πίσω, με στόχο να δώσει στον οδηγό τη δυνατότητα να κάνει προσπεράσματα στο πρώτο μέρος του Αγώνα, με εμπιστοσύνη στο μπροστά μέρος της μοτοσυκλέτας, καθώς εκκινούσε από την 31η θέση.

Όντως ο Έλληνας οδηγός εκμεταλλεύτηκε αυτήν την επιλογή και στους δύο πρώτους γύρους έκανε 10 προσπεράσματα και βρέθηκε να δίνει τη μάχη για την 20η θέση. Αργότερα η πίστα άρχισε να στεγνώνει περισσότερο και οι οδηγοί που είχαν ρισκάρει περισσότερο με τα σλικ, έκαναν διαφορά μπροστά, ενώ ο Περιστεράς έδωσε τη μάχη για την 16η θέση και τελικά πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην 18η θέση.

O Omar Menghi ιδιοκτήτης της ομάδας δίνει τις τελικές οδηγίες πριν τον Αγώνα
O Omar Menghi ιδιοκτήτης της ομάδας δίνει τις τελικές οδηγίες πριν τον Αγώνα

Δεδομένων των συνθηκών ήταν ένας θετικός αγώνας και ο 17χρονος οδηγός μάζεψε ακόμη περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Αύριο ακολουθεί ο 2ος Αγώνας του 5ου Γύρου για την WSSP300 και από την 31η θέση της εκκίνησης ο Περιστεράς θα κληθεί να δώσει και πάλι σκληρές μάχες. 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Visit Greece ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, TECNO MOTO Performance, Akrapovic, DNA Filters, KARASSULIS International Transport, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, Tsokos Racing, MGP.gr, DXL Graphics, Peristeras Tyres. 

#racing4greece #visitgreece


 


 

Μάχη για την 16η θέση έδωσε ο Έλληνας οδηγός
Μάχη για την 16η θέση έδωσε ο Έλληνας οδηγός
Με τον κόουτς Γιάννη Μπούστα
Με τον κόουτς Γιάννη Μπούστα
Πάλι κλήθηκε από τους οργανωτές για να δώσει αυτόγραφα στους οπαδούς των WSBK!
Πάλι κλήθηκε από τους οργανωτές για να δώσει αυτόγραφα στους οπαδούς των WSBK!

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Most: Αγώνας Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK Most: Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα