• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Daytona Best Electric Versus 125e
Νέα Αγοράς 02/08/2022 - 01:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


DAYTONA BEST ELECTRIC – VERSUS 125e -  O σύμμαχός σας ενάντια στο "κατεστημένο"

Το DAYTONA BEST ELECTRIC VERSUS 125e έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να προσφέρει μια εντυπωσιακή μείωση στο καθημερινό σας κόστος μετακίνησης, στα έξοδα συντήρησης, ικανοποιώντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για κυκλοφορία στην πόλη, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση και συμβιβασμό στην ποιότητα και στις δυνατότητές του.

  • Κινητήρας υψηλής ενεργειακής απόδοσης

Ο κινητήρας του Versus 125e είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό, αλλά σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ηλεκτρικών scooters, βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού, με σαφές πλεονέκτημα έναντι των κινητήρων που αποτελούν παράλληλα και ζάντα του οχήματος. Επιπλέον, χάριν του συστήματος μετάδοσης κίνησης, απαιτείται λιγότερη ενέργεια κατά την εκκίνηση του οχήματος και κατά συνέπεια προκαλείται μικρότερη φθορά της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου.

Η μέγιστη στιγμιαία ισχύς είναι στα 3600W και η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 42,5Νm. Με αυτή την απόδοση το Versus 125e διαθέτει δυνατότητα ανάβασης σε κλίση μέχρι και 15% από στάση και με πλήρες φορτίο. Παρόλα αυτά, η κατανάλωση σε ρεύμα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, της τάξης των 2,8 kWh /100km (βάσει έγκρισης τύπου).

  • Αποσπώμενες Μπαταρίες λιθίου

Το Versus 125e διαθέτει δύο αποσπώμενες μπαταρίες 72V-21Ah, με την κάθε μία να ζυγίζει 11 κιλά. Παρά το γεγονός όμως της ύπαρξης δύο μπαταριών, η έξυπνη διάταξή τους δίνει τη δυνατότητα για αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Ο φορτιστής 10Α του Versus 125e μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μια μπαταρία 21Ah σε μόλις 2,5 ώρες και περίπου 5 ώρες και τις δύο. Η έλλειψη παροχής ρεύματος στην περιοχή όπου σταθμεύετε δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει θέμα, αφού οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες κάνοντας έτσι τη φόρτιση ιδιαίτερα εύκολη.

Oι μπαταρίες προσφέρουν περίπου 1.100 κύκλους φόρτισης και έχουν 6 συστήματα ασφαλούς λειτουργίας οι οποίες διασφαλίζουν τη μακροζωία και την αξιοπιστία τους:

–              Προστασία υπερφόρτισης

–              Προστασία αποφόρτισης

–              Προστασία υπερέντασης

–              Προστασία βραχυκυκλώματος

–              Θερμική προστασία

–              Σύστημα ισοσταθμισμένης κατανάλωσης

 

  • Άνεση, στιλ και εξοπλισμός

Ο σχεδιασμός του Versus 125e δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το σπορ χαρακτήρα του ηλεκτρικού αυτού scooter, με επιθετικές γραμμές και αιχμηρό σχήμα στα πλαστικά του, ενώ τα LED φώτα ημέρας του χαρίζουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή όψη, όπως επίσης και το LED πίσω φωτιστικό σώμα.

Η κομψή LCD οθόνη των οργάνων προβάλλει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις, με τις πληροφορίες να είναι χωροταξικά κατανεμημένες έτσι ώστε να παίρνει άμεσα την πληροφορία ο αναβάτης. Στον στάνταρ εξοπλισμό του Versus 125e συμπεριλαμβάνεται η διπλή θύρα φόρτισης USB, το κεντρικό και πλαϊνό σταντ, οι χειρολαβές με ενσωματωμένη σχάρα και η λειτουργία όπισθεν (Reverse Mode) για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στους ελιγμούς, απαιτώντας ελάχιστη δύναμη από τον αναβάτη, η οποία ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Versus 125e προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης χάρη στο επίπεδο πάτωμα και την ευρύχωρη διπλή σέλα, με αρκετό  χώρο τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη. Οι μεγάλοι τροχοί (16” μπροστά και 14” πίσω) αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ άνεσης και συμπεριφοράς, καθώς συμβάλουν στη σταθερότητα του Versus 125e και την απόσβεση των ατελειών στους δρόμους.  Εκτός από τους μεγάλους τροχούς, το Versus 125 e είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και πίσω με δύο αμορτισέρ, ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου.

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της ασφάλειας, τα δύο μεγάλα δισκόφρενα (διαμέτρου 210mm και 190mm αντίστοιχα) με το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) και τα σωληνάκια υψηλής πίεσης, διασφαλίζουν υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης και σιγουριάς που εμπνέει το Versus 125 στον αναβάτη του.

Το Versus 125e μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις*) και η τιμή του έχει καθοριστεί στα €3.190. H τελική τιμή μετά την επιδότηση του οχήματος (30% της λιανικής χωρίς ΦΠΑ) και της μπαταρίας (€300) στο πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2", διαμορφώνεται στα 2.118. Μπορείτε να βρείτε το Versus 125e στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. αλλά και στην πλατφόρμα www.onlineorder.gorgolis.gr για αγορά από το σπίτι μέσω πιστωτικής κάρτας.

* Δείτε τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ

 

ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ

1995 x 690 x 1115 mm

YΨΟΣ ΣΕΛΑΣ

790 mm

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ

150 mm

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

2

ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ)

93 Kg

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

 

ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

3600W

ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ

3000W

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

42.5 Nm

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

75 km/h

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)

έως 67 km (Βάσει έγκρισης τύπου)

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

2,8kWh/ 100km

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ (πλήρως φορτωμένο από 0 km/hr)

15%

ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 

ΚΙΝΗΣΗ

Πίσω

ΤΥΠΟΣ

Αυτόματη

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

1/2/3/R

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

 

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Ναι

ΤΥΠΟΣ

Λιθίου

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΛΙΩΝ

160 * 2

ΤΑΣΗ

72 V

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

42 Ah (21 Ah * 2)

ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

11 kg * 2

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 84V 10A)

4.5 h

ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

1.100

ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ / ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 

ΤΡΟΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ

100/80-16

ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ

120/80-14

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

Δίσκος 210mm με διπίστονη δαγκάνα

ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ

Δίσκος 190 με CBS

ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ

Τηλεσκοπικό πιρούνι – 55mm – 33mm

ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Δύο αμορτισέρ – 60mm

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo & Milone για την e-mobility

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati World Première 2023 ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα