• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: To να είμαι τόσο γρήγορος σε αυτή την ιστορική πίστα με κάνει περήφανο
Αύριο θα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε
Νέα 06/08/2022 - 22:02

Ο Johann Zarco έκανε σήμερα νέο απόλυτο ρεκόρ γύρου στην πίστα του Silverstone, όπου οι αναβάτες των MotoGP έσπασαν για πρώτη φορά το φράγμα του 1:58 στην βρετανική πίστα. Παρόλο που αρκετοί αναβάτες βρέθηκαν εν τέλει στο 1:57, ήταν ο Zarco που έκανε τον γύρο του ταχύτερα από όλους και θα ξεκινήσει αύριο από την pole position. 

"Είμαι χαρούμενος. Το να είμαι ο ταχύτερος σε αυτή την ιστορική πίστα με κάνει περήφανο. Είναι μια ενδιαφέρουσα πίστα και όταν βρίσκεις την ταχύτητα που θες το διασκεδάζεις πολύ".


"Το να ξεκινήσουμε από την pole αύριο θα είναι χρήσιμο ώστε να έχουμε ελπίδες για το βάθρο, ο ρυθμός μας είναι καλός και ελπίζω αύριο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω με την ομάδα ώστε να έχουμε έναν δυνατό ρυθμό".


Ο Ζarco ήταν επίσης ο ταχύτερος αναβάτης κατά τις ΕΔ4, όπου οι ομάδες δοκιμάζουν πράγματα και ρυθμίσεις για τον ρυθμό του αγώνα και αυτό του δίνει μιε έξτρα ένεση αυτοπεποίθησης για τον αγώνα αύριο.. 


"Μπορώ να είμαι στους τρεις κορυφαίους γιατί είχα καλούς χρόνους γύρου με το σκληρό πίσω ελαστικό και αυτό είναι πολύ θετικό και πολύ σημαντικό για τον αγώνα αύριο, γιατί οι θερμοκρασίες θα είναι λίγο πιο υψηλές από ότι ήταν σήμερα οπότε ας δούμε τι θα γίνει. Πρέπει πραγματικά να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".


Οι τρεις πρώτοι στην βαθμολογία (πέραν του Zarco) ξεκινούν από την δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Αυτό είναι ίσως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γάλλο αναβάτη να φτάσει στην πρώτη νίκη της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία. Αν και το εύχεται και ο ίδιος, αναγνωρίζει την δυσκολία σε αυτό, καθώς περιβάλλεται από πολύ δυνατούς αναβάτες. 


"Ναι, γιατί όχι; Αλλά όλοι είναι πολύ δυνατοί. Ο Jack (Miller) λατρεύει αυτή την πίστα, είναι πολύ δυνατός και ξεκινάει από την τρίτη θέση και ξέρω ότι μπορεί να μείνει μπροστά για όλον τον αγώνα και ο Vinales νιώθει πολύ καλά. Αλλά ξεκάθαρα η δεύτερη σειρά της εκκίνησης είναι πολύ δυνατή και ο Fabio ακόμα και με την ποινή μεγάλου γύρου, που σε αυτή την πίστα είναι σχετικά μικρή, θα παλέψει για το βάθρο. Οπότε ας πάρουμε αυτή την pole position και ας δούμε τι θα γίνει".

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Είμαι πολύ χαρούμενος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα