• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pit Beirer: Θα ανακοινώσουμε τον έναν αναβάτη της Tech3 στην Aυστρία
Για την άλλη θέση θα πρέπει να περιμένουμε λίγο
Νέα 09/08/2022 - 12:24

Ο Pit Beirer επιβεβαίωσε ότι η μια θέση της Tech3 KTM Factory Racing για το 2023 θα επιβεβαιωθεί πριν από το Grand Prix της Αυστρίας την επόμενη εβδομάδα. Ο σημερινός αναβάτης της Repsol Honda, Pol Espargaro, φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στο αυστριακό εργοστάσιο μόλις δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ΚΤΜ, αφού επιβεβαίωσε στο Silverstone ότι η μοτοσυκλέτα που θα οδηγεί το 2023 θα είναι «πολύ οικεία».

Ωστόσο, ο Beirer αποκάλυψε επίσης ότι η δεύτερη θέση στο γκαράζ του Herve Poncharal δεν έχει ακόμα κλείσει. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto2 του 2021, Remy Gardner, είναι ο βασικός υποψήφιος για να συνοδεύσει τον Espargaro την επόμενη χρονιά, αλλά οι πρόσφατες αποδόσεις του Augusto Fernandez στην Moto2 σίγουρα θα έχουν τραβήξει τα βλέμματα των υπευθύνων λήψης αποφάσεων της KTM. Ο νεαρός αναβάτης από την Μαγιόρκα κέρδισε τρεις συνεχόμενους αγώνες και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και, ως εκ τούτου, φημολογείται τώρα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για προαγωγή στην μεγάλη κατηγορία.


"Πρόκειται για δύο αναβάτες στην Tech3 και ένας από αυτούς είναι λίγο πολύ κλεισμένος", είπε ο Beirer, μιλώντας στον δημοσιογράφο του motogp.com, Simon Crafar, στο Silverstone. "Αλλά η δεύτερη θέση είναι σίγουρα ανοιχτή. Ψάχνουμε και μιλάμε για τη νέα γενιά αναβατών μας. Οπότε πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Αλλά νομίζω ότι από το Spielberg, θα πρέπει να οριστικοποιήσουμε τουλάχιστον την μια πλευρά του γκαράζ. Αλλά όσον αφορά τους νεαρούς αναβάτες μας, θέλουμε να περιμένουμε λίγο ακόμα".

Δύο από τους τωρινούς αναβάτες της KTM που έχουν επιβεβαιωθεί ότι αποχωρούν από το εργοστάσιο είναι ο Miguel Oliveira και ο Raul Fernandez. Το ζευγάρι φαίνεται έτοιμο να συνεργαστεί στη νέα ομάδα της RNF Aprilia το επόμενο έτος με μια ανακοίνωση που επίσης αναμένεται σύντομα.

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Δεν ξέρω αν στην Honda γνωρίζουν τι συμβαίνει

« Προηγούμενο άρθρο

Κάταγμα στην φτέρνα του δεξιού ποδιού του Aleix Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα