• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο του Mir
Μετά την πτώση του στον πρώτο γύρο
Νέα 21/08/2022 - 21:49

Μετά από μια πτωση στην 4η στροφή του 1ου γύρο του CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir, υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο.


Ο Ισπανός εκτοξεύτηκε από την GSX-RR του στην έξοδο της στροφής 4 και προσγειώθηκε με δύναμη στην αμμοπαγίδα, με την μεταφορά του στο ιατρικό κέντρο αμέσως μετά την πτώση να αποκαλύπτει τραυματισμούς στον δεξιό του αστράγαλο. Ο Mir θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί η πλήρης έκταση του τραυματισμού του.

"Ο Mir έκανε μια γρήγορη εκκίνηση και είχε μπει στην μάχη, όταν είχε ένα highside στην 4η στροφή. Πήγε απευθείας στο ιατρικό κέντρο όπου οι ακτινογραφίες επιβεβαίωσαν κατάγματα και θραύσματα οστών στον δεξιό του αστράγαλο. Θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους τη Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένης της μαγνητικής τομογραφίας για να αποκλειστεί η βλάβη των συνδέσμων", δήλωσε η Team Suzuki Ecstar σε δελτίο τύπου μετά τον αγώνα.


Θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τραυματισμό του ποδιού του Mir σε εύθετο χρόνο, καθώς ο Mir και η Suzuki ελπίζουν ότι τα τραύματα δεν θα είναι αρκετά βαριά και ο Ισπανός θα μπορεί να αγωνιστεί στο επερχόμενο Gran Premio Gryfyn di San Marino e della Riviera di Rimini, που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Σεπτεμβρίου. 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 13 @RED BULL RING

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ήταν από τις πιο δύσκολες νίκες της χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα