• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Misano ο Mir
Θα γίνει επανεξέταση για την Αραγονία
Νέα 23/08/2022 - 21:26

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2020, Joan Mir, δεν θα συμμετάσχει στο Grand Prix του San Marino στο Misano μετά την σκληρή πτώση του στον αγώνα της Κυριακής στο Red Bull Ring. 

Ο Mir είχε ένα highside κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου και αρχικά διαγνώστηκε με κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο.

Μια περαιτέρω αξονική τομογραφία και μαγνητική τομογραφία στο νοσοκομείο της Πάλμα, Juaneda Miramar επιβεβαίωσαν «τραυματισμό στους συνδέσμους με μια μικρή αποκοπή οστού» μαζί με «μια θλάση οστού στο κεφάλι του αστραγάλου», με τον Mir να χρειάζεται πλήρη ανάπαυση για 15 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Mir δεν θα συμμετάσχει στο Misano, αν και μπορεί να υπάρχει η ευκαιρία να επιστρέψει δύο εβδομάδες μετά από αυτόν στον επόμενο γύρο στην Aragon.

"Μετά από πολλές εξετάσεις, οι γιατροί με συμβούλεψαν να αναπαυθώ για 15 ημέρες και θα γίνει περαιτέρω αξιολόγηση μετά από αυτό το διάστημα", είπε ο Mir. "Δυστυχώς, θα χάσω τον αγώνα του Misano, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να επιστρέψω στην Αραγονία".

"Θέλω να ευχαριστήσω την Dainese και την AGV για την προστασία μου και την αποφυγή ενός πιο σοβαρού τραυματισμού μετά το σκληρό ατύχημα που είχα την Κυριακή".

"Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί για να φέρουμε περισσότερες καλές στιγμές στην ομάδα μου και σε όλους εσάς που με υποστηρίζετε".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δεν θα περιμένω να είμαι 100% έτοιμος για να ανέβω στην μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Προτιμούσα να πέσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα