• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Διαζύγιο" μεταξύ αδερφών Marquez και Alzamora
Μετά από 18 χρόνια συνεργασίας
Νέα 31/08/2022 - 19:22

Τα αδέρφια Marquez και ο Emilio Alzamora ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από 18 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας. 


Ο Alzamora ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον Marc Marquez όταν ήταν μόλις 12 ετών, με τον Alzamora να γράφει τον Marc στη σχολή εκπαίδευσης αναβατών. Αργότερα, άρχισε επίσης να διαχειρίζεται την καριέρα του Alex Marquez, ο οποίος είναι τρία χρόνια νεότερος από τον Marc. Όλα αυτά τα χρόνια ο Marc έχει κερδίσει οκτώ Παγκόσμιους Τίτλους και ο Alex δύο, καθιερώνοντας τον εαυτό τους ως σημείο αναφοράς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Αδερφοί Marquez: "Οι αδερφοί Marquez ευχαριστούμε τον Emilio για τη δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και την αφοσίωσή του σε όλο αυτό το διάστημα όπου έχουμε πετύχει μεγάλους θριάμβους. Αφού το συζητήσαμε μεταξύ των τριών μας, αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους και να ξεκινήσουμε ένα νέο στάδιο".


Emilio Alzamora: "Ένα σημαντικό στάδιο της ζωής μου φτάνει στο τέλος του με τους αδερφούς Marquez και, πρώτα απ' όλα, θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι γονείς τους, Roser και Julia. Κατά τη διάρκεια αυτής της μακροχρόνιας σχέσης έχουμε εργαστεί δίπλα-δίπλα με τον Marc και τον Alex για να πετύχουμε μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες".

"Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν την ιστορία που ξεκινήσαμε όταν ο Marc ήταν 12 ετών και στην οποία έχω ταπεινά συνεισφέρει όλες μου τις γνώσεις. Μαζί έχουμε ζήσει αξέχαστες και απίστευτες στιγμές, αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές όπως τραυματισμοί. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σε αυτό το νέο στάδιο που ξεκινά ο Marc θα επιστρέψει στην κορυφή για να συνεχίσει να γράφει ιστορία και, πάνω από όλα, το πιο σημαντικό πράγμα, να απολαύσει το πάθος του".

"Ο Alex υπήρξε παράδειγμα ως αθλητής. Η δουλειά, η θυσία και ο επαγγελματισμός του τον έκαναν να ακονίσει το μεγάλο του ταλέντο και, χωρίς αμφιβολία, είμαι πολύ περήφανος για όλα όσα μπόρεσα να του δώσω ώστε να πετύχει τα όνειρά του. Είμαι σίγουρος ότι οι καλύτερες στιγμές του Alex δεν έχουν ακόμη έρθει".

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez με μια CBR600RR στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Τα φρένα στo Misano World Circuit Marco Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα