• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Test: Δεύτερη μέρα
Οι χρόνοι μέχρι το μεσημέρι, ο Quartararo στην κορυφή
Νέα 07/09/2022 - 16:57

Μόλις μισή μέρα απομένει στο Επίσημο Τεστ MotoGP του Misano και ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, ανέβηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου με 1:31.116 το πρωί της δεύτερης μέρας, μόλις 0,056 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ταχύτερο της πρώτης μέρας, Francesco Bagnaia, ενώ ο Marc Marquez συνεχίζει να ανεβάζει τον αριθμό γύρων του.

Ο Quartararo έχει τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του, όπως και ο ομόταυλός του, Franco Morbidelli. Είναι γνωστό ότι μία από τις μοτοσυκλέτες του τελευταίου έχει το νέο πλαίσιο και τον νέο κινητήρα και ο Quartararo μας είπε χθες ότι το πλαίσιο του 2023 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ήδη στην Aragon – που σημαίνει ότι αυτή η δοκιμή θα είναι σημαντική για τις πιθανότητές του να κερδίσει το Πρωτάθλημα.


Στη Honda, ο Marc Marquez οδήγησε μόνο το πρωί της πρώτης μέρας, αλλά θέλει να ολοκληρώσει μια ολόκληρη μέρα με τη μοτοσυκλέτα σήμερα – ένα εξαιρετικά θετικό σημάδι για τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και το HRC. Έχει επίσης τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του, δύο προδιαγραφών του 2022 συν μια που φαίνεται να είναι περισσότερο προσανατολισμένη στο 2023, με διαφορετικό πλαίσιο και διαφορετικό ψαλίδι. Ο MM93 έχει συμπληρώσει 34 γύρους μέχρι στιγμής σήμερα (έχοντας κάνει 39 την πρώτη μέρα) και πέρασε στην πρώτη 10άδα με καλύτερο χρόνο 1:31.642!

Στην πρώτη τριάδα μέχρι στιγμής σήμερα, είναι μια Yamaha, μια Ducati και μια Aprilia, με τον Aleix Espargaro να απέχει μόλις 0,073 δευτερόλεπτα από τον ρυθμό του Quartararo μέχρι στιγμής. Αυτό το 1:31.189 ήταν στον 14ο γύρο των 39 του σήμερα το πρωί, πριν από μια πτώση στη στροφή 14. Ο Jack Miller είχε επίσης μια πτώση, στη στροφή 4 - η ίδια στροφή στην οποία έπεσε στο Grand Prix της Κυριακής.

Εν τω μεταξύ, η Team Suzuki Ecstar και η Mooney VR46 Racing αποχώρησαν νωρίς, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα δοκιμών τους την πρώτη μέρα. 

Επόμενο άρθρο »

Misano Test: Δεύτερη μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικές οι εντυπώσεις της Repsol Honda από την πρώτη μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα