• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν χρειάζομαι εντολές ομάδας
Προτιμώ να κερδίζω στην πίστα
Νέα 22/09/2022 - 21:42

Ο Pecco Bagnaia βρίσκεται τώρα μόλις 10 βαθμούς πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021, Fabio Quartararo, στη βαθμολογία, έχοντας κλείσει μια διαφορά 91 βαθμών μετά το γερμανικό GP του Ιουνίου.

Αλλά η διαφορά του Bagnaia από τον Quartararo θα μπορούσε να ήταν μόλις πέντε βαθμούς αν δεν τον προσπερνούσε ο Enea Bastianini το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αραγονία, εγείροντας περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τις εντολές ομάδας της Ducati.

Ενώ η Ducati παρέμεινε σταθερή στη στάση της ότι δεν θα σταματήσει κανέναν από τους αναβάτες της που είναι απλωμένοι στις τέσσερις εκπροσωπούμενες ομάδες της να μάχονται για μια νίκη, ο Bagnaia λέει ότι δεν χρειάζεται καμία εντολή ομάδας για να τον βοηθήσει.

"Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια για να είμαι μπροστά", είπε ο Bagnaia όταν ρωτήθηκε αν είχαν υπάρξει συζητήσεις εντός της Ducati σχετικά με τις εντολές της ομάδας.

"Προτιμώ να κερδίζω στην πίστα και όχι επειδή κάποιος με άφησε να προσπεράσω. Αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι μέσα σε αυτήν την απόφαση. Είναι κάτι για το οποίο σίγουρα έχω πει την επιθυμία μου, που είναι να με αφήσουν να κάνω αυτό που θέλω να κάνω".

"Και αν αποφασίσουν κάτι διαφορετικό, δεν έχει να κάνει με εμένα. Λοιπόν, θα αγωνιστώ, θα προσπαθήσω να είμαι μπροστά και θα προσπαθήσω να νικήσω. Αυτός θα είναι ο κύριος στόχος μου, όπως έκανα στο Misano και στην Aragon".

 

Ο Bastianini λέει ότι δεν έχει λάβει οδηγίες από τον Ιταλό κατασκευαστή για να βοηθήσει τον Bagnaia αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ιαπωνικό Grand Prix.

"Υπάρχει μεγάλο ερώτημα σχετικά με αυτή την κατάσταση", είπε όταν ρωτήθηκε για τις εντολές της ομάδας. "Επίσης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης το πιέζουν πολύ. Αλλά νομίζω ότι η κατάσταση μέσα στο γκαράζ μου τώρα είναι πολύ ομαλή προς το παρόν. Η αίσθησή μου είναι καλή και νομίζω ότι και η Ducati το θέλει προς το παρόν".

"Δεν έχω εντολές ομάδας προς το παρόν και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί αν ο Pecco είναι μπροστά. Είμαι πιο κοντά τώρα σε σχέση με το πρωτάθλημα, αλλά προς το παρόν υπάρχει μόνο ένα θέμα: πρέπει να κάνω το 100% μου για να είμαι γρήγορος".

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

17 βαθμοί χωρίζουν 3 αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα