• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WorldSBK Catalunya: Αγώνας Superpole
Δεύτερη νίκη για τον Alvaro Bautista
Νέα 25/09/2022 - 13:11

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε τον αγώνα 10 γύρων από την πέμπτη θέση, αλλά, όπως και στον πρώτο αγώνα χθες, ξεκίνησε αστραπιαία για να προηγηθεί πριν από την πρώτη στροφή. Από εκεί, μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά για να διεκδικήσει τη νίκη με κάτι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο απόσταση από τον Jonathan Rea στη δεύτερη θέση και τον Alex Lowes να συμπληρώνει το βάθρο.

Ο Lowes έτρεχε στη δεύτερη θέση μέχρι την πρώτη στροφή του τελευταίου γύρου, όταν ο ομόσταυλός του τον πρόλαβε και έτσι κατάφερε να περιορίσει το κέρδος του Bautista στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Ο Bautista πήρε την 26η νίκη στην καριέρα του και τη δέκατη του 2022, με τον Rea να παίρνει το 233ο βάθρο της καριέρας του, ενώ ο Lowes ανέβηκε στα 31 βάθρα.

Παρά το κακό ξεκίνημα και την πτώση στη δέκατη θέση, ο Toprak Razgatlioglu κατέκτησε την τέταρτη θέση μετά από μάχη με τον Michael Ruben Rinaldi, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 να περνάει τον Rinaldi στη πρώτη στροφή του πέμπτου. Μαζί τους στην δεύτερη σειρά θα είναι ο Philipp Oettl, αφού ο Γερμανός rookie κατέκτησε την έκτη θέση (το καλύτερό του αποτέλεσμα μέχρι τώρα). Ο Oettl ήταν ένας από τους δύο μόνο αναβάτες που χρησιμοποίησαν το μπροστινό ελαστικό «SCQ» της Pirelli.

Ο Xavi Vierge ανέβηκε θέσεις κατά την διάρκεια του αγώνα για να διεκδικήσει την έβδομη θέση για να ξεκινήσει στην τρίτη σειρά για τον δεύτερο αγώνα, με δύο αναβάτες της BMW να τον συνοδεύουν στην τρίτη σειρά. Ο Scott Redding πήρε την όγδοη θέση στον αγώνα Superpole μπροστά από τον Loris Baz στην ένατη. Ο Baz είχε να αποκρούσε την επίθεση του Garrett Gerloff στα τελευταία στάδια του αγώνα, με το ζεύγος να ανταλλάσσει συχνά θέσεις, αλλά ο Baz κατάφερε να κρατήσει τον Αμερικανό πίσω του για μόλις 0,026 δευτερόλεπτα.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGPWORLD PADDOCK 16 @ Japan, Motegi 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Τί συνέβη με την μοτοσυκλέτα του Aleix Espargaro;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα