• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda - Νέα χρώματα 23MY για τα CB1000R, CMX500 Rebel και Monkey
Νέα Αγοράς 29/09/2022 - 11:38

H Honda Ευρώπης έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και φωτογραφίες για τους νέους 2023 χρωματικούς συνδυασμούς της Neo Sports Café CBR100R και της έκδοσης Black Edition, της cruiser CMX500 Rebel και της έκδοσης S και για το Monkey την αναγεννημένη έκδοση του θρυλικού mini bike Ζ50. 

 

H CB1000R 'Black Edition', η κορυφαία έκδοση της σειράς μοντέλων Neo Sports Café της Honda θα είναι διαθέσιμη και σε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό Mat Jeans Blue Metallic παράλληλα με την αρχική χρωματική έκδοση 'Black Edition' που έδωσε και το όνομα στην έκδοση. Και οι δυο χρωματικοί συνδυασμοί έχουν ένα ασημί σιρίτι στο επάνω μέρος του ρεζερβουάρ για να ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες από αλουμίνιο, τις ακτίνες των τροχών, τις πλάκες ψαλιδιού, τα καλύμματα κινητήρα και τα καβαλέτα τιμονιού. Η κομψή και επιθετική τελική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το ταιριαστό χρωματικό κάλυμμα του καθίσματος συνεπιβάτη.  

 

Επίσης η στάνταρ CB1000R θα είναι, για το 2023, διαθέσιμη και σε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό Bordeaux Red Metallic.

Η μεσαία cruiser, κατηγορίας διπλώματος A2, CMX500 Rebel με τον σύγχρονο παράλληλο δικύλινδρο 500cc κινητήρα της Honda, είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη στην συγκεκριμένη κατηγορία εδώ και δύο χρόνια. Η Rebel προσιτή και εύκολη Rebel διαθέτει στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει: Mονόδρομο συμπλέκτη με υποβοήθηση, φωτισμό LED και ένδειξη της επιλεγμένης ταχύτητας στον πίνακα οργάνων. 

 

Για το 2023 η CMX500 Rebel θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εντελώς νέους χρωματικούς συνδυασμούς: Mat Gunpowder Black Metallic, Pearl Smoky Grey και Candy Diesel Red. 

 

Η έκδοση CMX500 Rebel 'S', η οποία διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό μια σειρά από εργοστασιακά τοποθετημένα αξεσουάρ, που περιλαμβάνουν: Kαβούκι προβολέα, μαύρα καλύμματα πιρουνιού και σέλα με ραφή σε στυλ διαμαντιού, θα είναι διαθέσιμη στο νέο χρωματισμό Titanium Metallic.

 

Τέλος το Honda Monkey (γνωστό στην Ελλάδα και σαν Μπόμπος) που από την αναγέννηση του το 2022, στολίζει τους δρόμους, θα είναι διαθέσιμο για το 2023 στους εξής χρωματικούς συνδυασμούς: Νέο Pearl Shining Black και τους ανανεωμένους Banana Yellow και Pearl Nebula Red. Όλοι οι χρωματικού συνδυασμοί διαθέτουν πλαίσιο, πιρούνι, ψαλίδι, αμορτισέρ, κάλυμμα σέλας ταρτάν και αντίστοιχα πλαϊνά ρεζερβουάρ που παραπέμπουν στο κλασικό στυλ του Monkey από τα τέλη της δεκαετίας του 1960.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Nέα έκδοση Rally της Multistrada V4

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati World Première 2023 Επεισόδιο 3: Unlock Earth

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα