• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP ΕΔ2
O Johann Zarco οδηγεί το 1-2-3 της Ducati
Νέα 30/09/2022 - 12:41

Παρά τη σφοδρή βροχόπτωση που έπεσε κατά την έναρξη των ΕΔ2 της Moto3, ο ήλιος είχε βγει και η πίστα είχε στεγνώσει τη στιγμή που ξεκίνησαν οι ΕΔ2 των MotoGP στο Buriram.

Ο Zarco θα έθετε τον αρχικό ρυθμό στις ΕΔ2 με 1:31.466 και θα βελτιωνόταν στο τέλος κατά την τελική του επίθεση σε 1:30.281.

Αυτή η προηγούμενη βροχή φάνηκε να είχε αντίκτυπο στα επίπεδα πρόσφυσης για τις ΕΔ2, καθώς μόνο πέντε αναβάτες εντός των κορυφαίων 10 των ΕΔ1 κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους. 

Μέχρι τα τελευταία έξι λεπτά το 1:30.523 του Marc Marquez από τις ΕΔ1 ήταν ο καλύτερος χρόνος και τελικά καθαιρέθηκε από την Pramac Ducati του Jorge Martin.

Η θητεία του Ισπανού στην κορυφή των φύλλων χρόνου ήταν βραχύβια, καθώς ο Bagnaia βρέθηκε μπροστά με 1:30.299.

Οι πτώσεις για το δίδυμο της RNF των Darryn Binder και Cal Crutchlow μέσα σε λίγα λεπτά έφεραν κίτρινες σημαίες στα τελευταία στάδια, οι οποίες έθεσαν σε κίνδυνο αρκετούς γρήγορους γύρους αναβατών.

Ο Zarco απέφυγε οριακά τις κίτρινες σημαίες, για να κάνει το 1:30.281 που θα τον έβλεπε να τελειώνει την Παρασκευή στην πρώτη θέση των συνδυασμένων.

Ξεπέρασε τον Bagnaia για μόλις 0,018 δευτερόλεπτα, με τον Jorge Martin να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα μπροστά από τον Luca Marini.


Ο Marini ηγήθηκε του Miguel Oliveira στο τέλος των ΕΔ2, με τον Marc Marquez έκτο, μπροστά από τον Aleix Espargaro της Aprilia – ο οποίος παραμένει 13ος στους συνδυασμένους χρόνους και κινδυνεύει να χρειαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1 εάν η βροχή επηρεάσει τις ΕΔ3 το πρωί του Σαββάτου.

Ο Quartararo ήταν όγδοος, ενώ ο Enea Bastianini –ο οποίος είναι επίσης εκτός της πρώτης δεκάδας στους συνδυασμένους χρόνους– και ο Marco Bezzecchi, ο οποίος είχε μια πτώση νωρίς στην τρίτη στροφή, ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των ΕΔ2.

Ο Maverick Vinales δυσκολεύτηκε με τηνέλλειψη πρόσφυσης και έμεινε στην 11η θέση, μπροστά από τον Alex Rins και τον Brad Binder, ενώ ο νικητής του Motegi, Jack Miller, ήταν στην 18η θέση καθώς δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τελευταία του προσπάθεια όταν βρέθηκε μπροστά του ο, πιο αργός, Tetsuya Nagashima.


Ο αντικαταστάτης του Joan Mir, Danilo Petrucci, ήταν στην τελευταία θέση των ΕΔ2, 2,6 δευτερόλεπτα μακριά από τον ρυθμό καθώς συνεχίζει να προσαρμόζεται στην GSX-RR.


Η πρώτη δεκάδα των συνδυασμένων, που περνάει επί του παρόντος απευθείας στις ΚΑΤ2 αποτελείται από τους: Zarco, Bagnaia, Martin, M. Marquez, Quartararo, Miller, Marini, Oliveira, Rins και Morbidelli. 

Επόμενο άρθρο »

Μέσα Ινδία και Καζακστάν, έξω η Αραγονία

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα