• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα
Πίεσα όπως το 2019
Νέα 30/09/2022 - 21:43

Ο Marc Marquez έθεσε άλλο ένα ορόσημο στην ανάκαμψη του στα MotoGP, νιώθοντας ικανός να πιέσει τη Honda του στα άκρα καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής στο Buriram της Ταϊλάνδης.

Ήταν, είπε, σαν το 2019.

Αυτή ήταν η χρονιά που ο Marquez κέρδισε το όγδοο Παγκόσμιο του Πρωτάθλημα με 12 νίκες, 18 βάθρα και ρεκόρ βαθμών όλων των εποχών.

Φρέσκος από την πρώτη του pole  position από το 2019 στο Motegi το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Marquez άνοιξε το Σαββατοκύριακο της Ταϊλάνδης με μια μικρή πτώση, χάνοντας το μπροστινό.

Όμως, αντί να το βάλει κάτω, ήταν ένα σημάδι της αυξανόμενης ικανότητας του Marquez να ωθήσει το μπροστινό μέρος του Repsol Honda του στο όριο για άλλη μια φορά.

Ο Ισπανός ήταν ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1, προτού διεκδικήσει την τέταρτη θέση στους συνδυασμένους χρόνους, έχοντας πιέσει σκληρά σε άλλη μια ημέρα χωρίς πόνους.

"Σήμερα είπα στην ομάδα, "χρησιμοποίησα πολλές ζωές!" Και ήταν σαν το 2019, πίεζα σε όλους τους γύρους ", είπε ο Marquez.

"Το πρόβλημα είναι, τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μπορούσα να πιέσω για όλους τους γύρους, γιατί αν το έκανα, δεν έφτανα την Κυριακή σε καλή [σωματική] κατάσταση. Τώρα, εντάξει, δεν θα φτάσω την Κυριακή με την καλύτερη απόδοση, αλλά λόγω της κατάστασης των μυών, όχι επειδή είναι επώδυνο. Για αυτόν τον λόγο, σήμερα επιτέθηκα".

"Επιτέθηκα από την πρώτη έξοδο - όπου έπεσα ήδη! Εντάξει, ήταν ανόητο λάθος - αλλά μετά βγήκα έξω και επιτέθηκα ξανά. Και ο τρόπος μου να βρω το όριο είναι να κάνω πολλά λάθη στις ΕΔ1 και μετά να τα βάλω όλα στο σωστή θέση".

"Στις ΕΔ2 ήμουν ήδη πιο συνεπής. Αλλά ήταν το ίδιο στυλ οδήγησης όπως στο παρελθόν. Ακόμα όχι [ακριβώς] όπως στο παρελθόν, αλλά έρχεται όλο και καλύτερα. Τώρα ελπίζω αύριο να βρέξει. Όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για να εξοικονομήσω ενέργεια. Γιατί σήμερα νιώθω ήδη κουρασμένος. Γιατί σήμερα πίεσα, πίεσα πολύ".

Ο Ισπανός πρόσθεσε: "Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά επειδή στο Motegi, ένιωσα καλύτερα από την Aragon. Σήμερα όμως ένιωσα καλύτερα από το Motegi. Αυτό είναι λοιπόν που με κάνει πιο χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι με περισσότερο χρόνο, θα είμαι όλο και καλύτερος. Και αυτός είναι ο στόχος".

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Αν οδηγούσα αυτή τη μοτοσυκλέτα μπορεί να μην είχα αποσυρθεί από τα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα