• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto3 ΕΔ3
Νέο ρεκόρ γύρου για τον Dennis Foggia
Νέα 01/10/2022 - 07:09

Ο Dennis Foggia έκανε νέο απόλυτο ρεκόρ γύρο στο Chang International Circuit, κατακτώντας την κορυφή της Moto3 στις ΕΔ3 στο OR Thailand Grand Prix. άλλη μια στεγνή περίοδο δοκιμών, ο Foggia σημείωσε 1:42.084, με τους Ayumu Sasaki και Stefano Nepa να αποτελούν την πρώτη τριάδα, αλλά η μεγάλη είδηση ​​ήταν οι αναβάτες στη 18η και 23η θέση στα φύλλα χρόνου. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Izan Guevara, και τον πλησιέστερο αντίπαλό του για τον τίτλο, τον ομόσταυλό του, Sergio Garcia, που σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσουν από τις ΚΑΤ1.

Παρά τις προβλέψεις για βροχή το πρωί του Σαββάτου στην Buriram, ήταν ο ήλιος που υποδέχτηκε τους αναβάτες στην μικρή κατηγορία και, έχοντας αντιμετωπίσει λίγο καλό καιρό μέχρι στιγμής αυτό το Σαββατοκύριακο, οι χρόνοι γύρου μειώθηκαν γρήγορα. Το σημείο αναφοράς των ΕΔ2 του Sasaki (1:43.503) ξεπεράστηκε μέσα σε 10 λεπτά και ο ρυθμός θα συνέχιζε να βελτιωνόταν. 

Οι θέσεις κρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στο τελευταίο τρίλεπτο των ΕΔ3, όταν όλοι βγήκαν έξω για την τελευταία τους επίθεση. Ενώ πολλοί αναβάτες βρισκόντουσαν σε ένα μεγάλο γκρουπ, το δίδυμο της Leopard Racing βγήκε μόνο του και ο Foggia χρησιμοποίησε το slipstream του Tatsuki Suzuki για να πετύχει το 1:42.084 με την καρό σημαία να κυματίζει και να περάσει στην κορυφή κάνοντας νέο ρεκόρ. Ο ίδιος ο Suzuki δεν βελτιώθηκε, αλλά το 1:42.844 του ήταν αρκετά καλό για την έβδομη θέση. Ο προηγούμενος ταχύτερος αναβάτης, Ayumu Sasaki, είχε σημειώσει 1:42.310, ο Nepa ανέβηκε στην τρίτη θέση με 1:42.528 και ο John McPhee, ο οποίος ήταν εκτός της κορυφαίας 14αδας στις δοκιμές της Παρασκευής, πήρε την τέταρτη θέση, με 1:42.676.


Η πέμπτη θέση πήγε στον Jaume Masia, μπροστά από τον Kaito Toba, τον Suzuki και τον Daniel Holgado, ο οποίος επανήλθε αφού έχασε το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του στην ένατη στροφή, στα πρώτα στάδια των ΕΔ3. Οι Riccardo Rossi και Deniz Öncü ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, μπροστά από τους Andrea Migno, Ryusei Yamanaka, Diogo Moreira, και Joel Kelso.

Το μεγάλο σοκ ήταν το δίδυμο της GASGAS Aspar. Ο Guevara βρισκόταν σε μια επισφαλή 13η θέση πριν από τις τελευταίες χρονικές επιθέσεις και ο Garcia μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 29ος. Κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 14αδα και θα πρέπει να περάσουν από τις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα