• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Δεν περίμενα ότι θα πάρω την pole position
Ένας πολύ καλός τελευταίος τομέας, η πολύ καλή τελευταία στροφή βοήθησε
Νέα 01/10/2022 - 21:18

Ο Marco Bezzecchi είχε μόλις μια εκκίνηση στην πρώτη σειρά, όταν ήταν δεύτερος στο ιταλικό GP τον Μάιο, πριν από τις κατατακτήριες του Σαββάτου στην Ταϊλάνδη.

Αφού σημείωσε ένα νέο ρεκόρ γύρου 1:29.671 για να αρπάξει pole στο τέλος των ΚΑΤ2, ο Bezzecchi έγινε ο 10ος διαφορετικός κάτοχος pole position το 2022 (νέο ρεκόρ) και χάρισε στην ομάδα του Rossi την πρώτη της επιτυχία στις κατατακτήριες.

Μιλώντας για την pole του, ο Bezzecchi είπε: "Ήταν σίγουρα μια φανταστική μέρα. Ειλικρινά, δεν περίμενα να πάρω την pole position. Αλλά ο γύρος μου ήταν καλός και το ήξερα. Όταν έφτασα στο parc ferme ήταν μια μεγάλη συγκίνηση με όλη την ομάδα μου, τα παιδιά μου".

"Ήταν ένα εξαιρετικό συναίσθημα, αλλά είμαι επίσης χαρούμενος γιατί δουλέψαμε πολύ καλά από χθες, γιατί χθες δεν ήμουν γρήγορος".

"Από σήμερα το πρωί κάναμε ένα βήμα και ήμουν πολύ ανταγωνιστικός, και από πλευράς ρυθμού. Έτσι, ήταν μια πολύ ωραία μέρα. Ειλικρινά, το πρωί ήμουν ήδη καλός στον τελευταίο τομέα, αλλά το απόγευμα νομίζω ότι έκανα μια πολύ καλή τελευταία στροφή και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα αυτής της pole position".

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Μπορώ να πάρω μερικά ρίσκα αύριο, η νίκη είναι σημαντική για εμένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα