• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Μπορώ να πάρω μερικά ρίσκα αύριο, η νίκη είναι σημαντική για εμένα
Bagnaia: Υπάρχει φθορά ελαστικών, αλλά μπορώ να πιέσω μέχρι το τέλος
Νέα 01/10/2022 - 21:08
Επιστρέφοντας στην πρώτη σειρά της σχάρας της εκκίνησης για πρώτη φορά μετά το Assen, ο Jorge Martin είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη στο Grand Prix της Ταϊλάνδης.
 
Περνώντας για λίγο τον Francesco Bagnaia στον προτελευταίο γύρο του, η pole position για το Grand Prix της Ταϊλάνδης φαινόταν να είναι στα χέρια του Martin, προτού ο Marco Bezzecchi καταπλήξει τους πάντες για να πάρει την πρώτη του pole position.
 
Ο Martin έφτασε κοντά στο να ανακτήσει την πρώτη θέση στον τελευταίο του γύρο, ωστόσο, ο αναβάτης της Prima Pramac έχασε χρόνο στον τομέα τέσσερα, το οποίο ήταν ένα θέμα προς σύγκριση μεατξύ των Martin, Bagnaia και Fabio Quartararo κατά τη διάρκεια των ΚΑΤ2.
 
Ωστόσο, ο Martin πιστεύει ότι έχει τον ρυθμό να διεκδικήσει τη νίκη, αν και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η Ducati θα χρησιμοποιήσει εντολές ομάδας - κάτι για το οποίο ο Martin δεν ανησυχεί - σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις πιθανότητες του Bagnaia να κατακτήσει το Πρωτάθλημα.
"Μπορώ να ρισκάρω αύριο", είπε ο Martin. "Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την αρχή και τους δύο πρώτους γύρους. Αλλά ναι, θα ρισκάρω και η νίκη είναι σημαντική για μένα".
 
"Θα είμαι επίσης ευχαριστημένος με ένα βάθρο γιατί υπάρχουν πολλές Ducati που είναι ανταγωνιστικές, αλλά και ο Fabio και ο Marc [Marquez]. Πολλοί αναβάτες θα είναι γρήγοροι".
 
 
Παρά τους φόβους ότι οι υψηλές θερμοκρασίες πίστας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη φθορά των ελαστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κυριακής, κάτι που ο Bagnaia έχει ήδη αντιμετωπίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Ιταλός πιστεύει ότι είναι δυνατό να πιέσει μέχρι τον τελευταίο γύρο ανεξάρτητα από τις συνθήκες.
 
"Η φθορά του πίσω ελαστικού είναι υψηλή, αλλά η απόδοση είναι υψηλή. Είναι ακόμα εκεί!" πρόσθεσε ο εργοστασιακός αναβάτης της Lenovo Ducati. "Μπορείς να είσαι πολύ σταθερός και πολύ ανταγωνιστικός μέχρι τον τελευταίο γύρο του αγώνα, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πάντα δύσκολο και είναι διαφορετικό από τις ΕΔ4".
 
"Ας περιμένουμε μέχρι αύριο. Ελπίζω σε στεγνή πίστα, αλλά με το βήμα μπροστά που κάναμε, σήμερα και χθες, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί [με κάθε τρόπο]".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Δεν περίμενα ότι θα πάρω την pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Περιοριζόμαστε σε πολλά σημεία από τον κινητήρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα