• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Κανείς δεν θα είναι ποτέ σαν τον Rossi
Θα ήθελα να τρέχω στην εποχή πριν τα social media
Νέα 06/10/2022 - 15:06

Ο Pecco Bagnaia ήταν απασχολημένος πρόσφατα, όχι μόνο με την μοτοσυκλέτα αλλά και μπροστά στις κάμερες. Ο αναβάτης της Ducati ήταν μάλιστα καλεσμένος του Alessandro Cattelan στο πρόγραμμα του «Stasera c’è Cattelan», που μεταδόθηκε στο Rai 2. Ήταν μια στιγμή διασκέδασης αλλά και μια στιγμή για να μιλήσει για τη σεζόν του στα MotoGP, όπου ο Bagnaia είναι ο πρωταγωνιστής μιας συναρπαστικής μάχης εναντίον του Quartararo.

Δύο βαθμοί τους χωρίζουν: "Είναι σαν να έπρεπε να ξαναρχίσουμε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τριών αγώνων" - υπογράμμισε ο αναβάτης της Ducati - "αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ο Fabio έχει κατάφερε να είναι πολύ συνεπής φέτος, παρόλο που πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα του είναι κατώτερη από τη δική μας. Άρα ήταν πολύ καλός".

Ο Pecco απάντησε επίσης στον Cattelan που τον ρώτησε σε ποια εποχή θα ήθελε να αγωνιστεί: "Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2000, επειδή δεν υπήρχαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα ήταν πιο εύκολα" αστειεύτηκε, σε μια στιγμή που όλοι στο διαδίκτυο συζητούν τις εντολές ομάδας από την Ducati, είτε τις πραγματικές είτε τις φανταστικές. Τέλος, μίλησε για τον Valentino Rossi, τον φίλο και μέντορά του.

"Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω στην πίστα", είπε. Επιπλέον, ο Doctor ήταν ο τελευταίος Ιταλός πρωταθλητής στα MotoGP, το 2009. "Ήταν τόσο πολύ μεγαλύτερος από τους άλλους, κανείς δεν θα είναι ποτέ σαν αυτόν. Από αυτή την άποψη υπάρχει λιγότερη πίεση, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι κανένας Ιταλός αναβάτης δεν έχει κερδίσει το τίτλο στα MotoGP για πολλά χρόνια και αυτό το νιώθεις περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

Επόμενο άρθρο »

Απεβίωσε ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Phil Read

« Προηγούμενο άρθρο

Ανεβαίνει στην Moto2 o Izan Guevara

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα