• Search
  • Search
  • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CV3 - Το πρώτο τρίτροχο Scooter της Kymco
Νέα Αγοράς 26/10/2022 - 16:34

H Kymco ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τρίτροχου mega σκούτερ που θα είναι εξοπλισμένο με τον κινητήρα του AK550.

Το πότε θα είναι διαθέσιμο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η τιμή του δεν ανακοινωθήκαν.  

Το ερώτημα είναι, τι ελπίδες μπορεί να έχει εμπορικά ένα σπορ τρίτροχο σκούτερ με τιμή σίγουρα αρκετά πάνω από τα 10.000€, (ΑΚ 550 - 9.975€), εμείς δεν έχουμε την απάντηση άλλα, είμαστε σίγουροι ότι στο marketing της Kymco την έχουν... 

 


Δελτίο Τύπου

Kymco CV3 Noodoe: Επιτέλους έρχεται!

Το πρώτο τρίτροχο Scooter της Kymco είναι πλέον μια πραγματικότητα και είναι το πρώτο με δικύλινδρο κινητήρα, το πρώτο με πλαίσιο αλουμινίου και ταυτόχρονα το ισχυρότερο στην κατηγορία!

Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, ο κύβος ερρίφθη. Το CV3 είναι έτοιμο να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και μαζί του φέρνει τεχνολογία, εξοπλισμό και εφαρμογές που άμεσα θα το καταστήσουν επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Καθώς θα μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα αυτοκινήτου και έχοντας κορυφαία χαρακτηριστικά σε οδηγική ασφάλεια και εξοπλισμό, το CV3 είναι αυτό που θα δώσει τη λύση σε όλους όσους επιθυμούν και επιλέγουν επιδόσεις, ασφάλεια και ανέσεις. Το αρκτικόλεξο CV3 προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Concept Vehicle, με τον αριθμό “3” να υπονοεί την ύπαρξη τριών συνολικά τροχών.

Με τους δύο εξ αυτών τοποθετημένους μπροστά, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του κατασκευαστή να προσεγγίσει αναβάτες που αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια όταν οδηγούν με περισσότερες από δύο ρόδες.

Σίγουρη συνταγή

Βασισμένο στα μηχανικά μέρη του επιτυχημένου mega scooter AK 550 της εταιρείας, διακρίνεται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε κάθε του σημείο. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας G5-SC των 550cc αποδίδει 51Hp και εγγυάται τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία και όχι μόνο. Την ασφάλεια που προσφέρουν οι τρεις τροχοί έρχονται να την αυξήσουν στο έπακρο το στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, η ιδανική κατανομή βάρους (50:50), οι προδιαγραφών μοτοσυκλέτας αναρτήσεις, η συνδυασμένη πέδηση, το τρικάναλο ABS και τα τρία δισκόφρενα με τις διπίστονες δαγκάνες.

Η Kymco αρκείται να δηλώσει πως το CV3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να αφήσει το αυτοκίνητό του στο σπίτι. Και θα είναι εύκολο να το κάνει αυτό, μια ματιά στον εξοπλισμό του αρκεί για να πείσει και τον πλέον φανατικό οδηγό αυτοκινήτου:

 •       - Kymco Noodoe πλατφόρμα πολυμέσων με δυνατότητα πλοήγησης*
 •       - Οθόνη TFT 6” πολλαπλών ενδείξεων
 •       - Cruise control
 •       - Εκκίνηση και λειτουργίες Keyless
 •       - Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας
 •       - Θερμαινόμενα γκριπ
 •       - Σύστημα Multi Fit για κάλυψη ποικίλων μεταφορικών αναγκών
 •       - Δυνατότητα κλειδώματος του μπροστινού συτήματος, κάτι που κρατάει το όχημα σε όρθια θέση όταν αυτό ακινητοποιείται

To CV3 Noodoe θα βρίσκεται πολύ σύντομα στις βιτρίνες των καταστημάτων, όταν και θα ανακοινωθούν τόσο η τιμή όσο και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μέσα από ένα αναλυτικό δελτίο τύπου.

*Η πλατφόρμα πολυμέσων Noodoe μπορεί και προσφέρει πλοήγηση GPS, πυξίδα, συνδεσιμότητα με κινητό, πρόβλεψη καιρικών φαινομένων, εύρεση πλησιέστερου σταθμού ανεφοδιασμού, λειτουργία εύρεσης του οχήματος κλπ.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα οθόνη TFT για τις Yamaha MT-07 & MT-125 του 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Triumph Chrome Collection - Δέκα εμβληματικές μοναδικές μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα