• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η αντίδραση του Quartararo μετά την Valencia
Από νέο υλικό της Dorna
Νέα 15/11/2022 - 17:52

Ο Fabio Quartararo και η συναισθηματική αντίδραση της ομάδας του για την απώλεια του Πρωταθλήματος αποκαλύφθηκε σε νέο υλικό που κυκλοφόρησε από την Dorna.

O Fabio Quartararo επέστρεψε στο γκαράζ μετά τον αγώνα της Valencia και, αφού έκανε burnout, δέχθηκε τα συγχαρητήρια της ομάδας, μέχρι και του ίδιου του Carmelo Ezpeleta που βρισκόταν εκεί, ενώ ο ίδιος ο Quartararo δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. 

Diego Gubellini: Μπράβο. Καταπληκτική δουλειά.


Lin Jarvis: Ευχαριστώ για όλα, φίλε.


Carmelo Ezpeleta: Σε ευχαριστώ πολύ. Βοήθησες πολύ. Σε ευχαριστώ.


 Ύστερα ο Γάλλος μπήκε στο γκαράζ και σκέφτηκε κατευθείαν τον νικητή του Πρωταθλήματος.

Quartararo: Όταν μπει ο Pecco (στο parc ferme), θα πάω να τον δω και μετά θα επιστρέψω.

Ομάδα Yamaha: Εντάξει. Πήγαινε να τον συγχαρείς. Αλλά έλα κατευθείαν πίσω.

Gubellini στον Quartararo που κλαίει: Είχες έναν υπέροχο αγώνα. Δυστυχώς οι σεζόν είναι κάπως έτσι. Μερικές φορές πάνε λίγο σκ**ά. Έκανες μερικά λάθη, έκανα μερικά λάθη, πρέπει να τα επανορθώσουμε του χρόνου.

Ο φίλος του Quartararo: Αδερφέ, μην κλαις, αδερφέ μου. Δεύτερος, έλα. Έκανες ότι μπορούσες. Να εισαι περήφανος. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά έλα. Ήσουν Πρωταθλητής πέρυσι και δεύτερος φέτος. Έλα. Δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι αδερφέ.

Όταν ο Quartararo πήγε να συγχαρεί τον Bagnaia, οι μηχανικοί της Ducati έδωσαν με την σειρά τους τα συγχαρητήρια στον Fabio και όταν ο Γάλλος γύρισε στο γκαράζ, η Yamaha τον υποδέχτηκε με σαμπάνια και με ρυθμικές φωνές "Fabio, Fabio".

Quartararo προς Gubellini: Ήμουν στο όριο. Δεν ήμουν μακριά, αλλά... Aυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι στο φρενάρισμα τον έπιανα αλλά... (κάνει κινήσεις με τα χέρια του ότι έχανε τον Bagnaia στην έξοδο των στροφών.


Morbidelli: Έκανες έναν τρομερό αγώνα. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά. 

Jarvis προς Quartararo: Ναι, χάσαμε. Χάσαμε με αξιοπρέπεια.  Ήταν μια δυνατή σεζόν. Του χρόνου, κοιτάζουμε μπροστά, όχι πίσω. Προσπαθήσαμε στο μέγιστο και αυτό είναι το περισσότερο που μπορούμε να ζητήσουμε. Ξέραμε στην αρχή του χρόνου - θυμάσαι την αρχή του χρόνου; - Νόμιζα ότι η χρονιά θα ήταν πολύ πιο δύσκολη από ό,τι ήταν. Κυρίως όμως ήταν λιγότερο γιατί έδωσες πραγματικά το μέγιστο. Το μέγιστο. Το μέγιστο. 

Quartararo: Ναι, ήταν καλά. Ευχαριστώ Lin.

Επόμενο άρθρο »

Οι πτώσεις του 2022

« Προηγούμενο άρθρο

Tardozzi: Ο Martin θέλει να μας αποδείξει ότι κάναμε λάθος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα