• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: Ο Martin θέλει να μας αποδείξει ότι κάναμε λάθος
Η εκτίμηση του Tardozzi για τους αναβάτες της Ducati
Νέα 15/11/2022 - 13:10

Ο Jorge Martin έχει κίνητρο να αποδείξει ότι τα αφεντικά της Ducati έκαναν λάθος που τον παραβλέψαν για την εργοστασιακή θέση, είπε ο Davide Tardozzi.

Ο Enea Bastianini κέρδισε την "μάχη" για να βρεθεί δίπλα στον νέο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Francesco Bagnaia, στη σύνθεση της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, νικώντας τους Jack Miller και Martin.

Ο Miller έφυγε για την KTM και ο Martin θα παραμείνει στην Prima Pramac Racing, ακόμα στην οικογένεια της Ducati, αλλά θέλει απεγνωσμένα να αποδείξει την αξία του.


"Ο Jorge θέλει να μας δείξει ότι κάναμε λάθος που δεν τον φέραμε στην εργοστασιακή ομάδα», είπε στο BT ο Tardozzi.

Για τη νέα πρoσθήκη της Gresini Racing, τον Alex Marquez που έρχεται από την Honda, ανέφερε: "Ο Alex Marquez θέλει να δείξει ότι αυτό που έκανε με έναν άλλο κατασκευαστή δεν ήταν δικό του λάθος!".

Ο Tardozzi εξήγησε περαιτέρω τις προοπτικές της Ducati για την επόμενη σεζόν: "Το 2023 θα έχουμε τέσσερις αναβάτες - εργοστασιακούς και Pramac - με μοτοσυκλέτες προδιαγραφών του 2023. Τέσσερις αναβάτες - Gresini και VR46 - με μοτοσυκλέτες προδιαγραφών του τέλους του 2022".

"Ο Pecco θα μάθει πολλά από τα λάθη του. Ο Enea θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι και αυτός Πρωταθλητής. Περιμένω βελτίωση από τους Marco Bezzecchi, Luca Marini, Fabio di Giannantonio...".


Ο Bagnaia έγινε ο πρώτος πρωταθλητής MotoGP της Ducati μετά από 15 χρόνια, μετά τον Casey Stoner.

"Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα", παραδέχτηκε ο Tardozzi, αλλά η προσοχή στράφηκε γρήγορα στη δοκιμή της μοτοσυκλέτας του 2023. "Είμαστε επικεντρωμένοι στη βελτίωση της μοτοσυκλέτας και στην υπεράσπιση του τίτλου. Το σχέδιο του τεστ της Valencia ήταν μέρος του πλάνου μας για τις χειμερινές δοκιμές. Ηλεκτρονικά, πλαίσιο...".

"Έπρεπε να δοκιμάσουμε κάτι εδώ, κάτι διαφορετικό στη Μαλαισία, τελικά θα αποφασίσουμε για τη μοτοσυκλέτα του 2023. Η αεροδυναμική μπορεί να βελτιωθεί. Το αδύνατο σημείο μας είναι η στροφή - άλλες μοτοσυκλέτες στρίβουν καλύτερα από εμάς".

Επόμενο άρθρο »

Η αντίδραση του Quartararo μετά την Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Πρέπει να γίνουμε η καλύτερη δορυφορική ομάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα