• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Είναι σημαντικό να έχουμε καλή σχέση με τον Pecco
Θα είμαι χαρούμενος αν τον κερδίσω
Νέα 16/11/2022 - 11:41


Ο Enea Bastianini ανέφερε λεπτομερώς την πρώτη του συνάντηση με τον νέο του ομόσταυλο, Francesco Bagnaia, ντυμένος στα κόκκινο της εργοστασιακής ομάδας της Ducati ενόψει μιας συνεργασίας που θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολη.

Ο Bastianini κέρδισε την μάχη μεταξύ αυτού, του Jack Miller και του Jorge Martin για να ανέβει στην ομάδα της Lenovo Ducati το 2023, μαζί με τον Bagnaia.

Οι δύο νεαροί Ιταλοί έχουν ήδη παλέψει με συναρπαστικό τρόπο το 2022 - ακόμα και μετά την επιβεβαίωση του Bastianini ως μελλοντικού ομόσταυλου του Bagnaia και σε ορισμένα σημεία έμοιαζε σαν η μεγαλύτερη απειλή για το πρώτο πρωτάθλημα MotoGP του Bagnaia να ήταν ο αναβάτης που θα έρχονταν στην ομάδα του το 2023.

"Αμέσως ξεκινήσαμε να μιλάμε με τον Pecco, είναι σημαντικό να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ μας", ανέφερε ο Bastianini στην La Gazzetta dello Sport μετά τη δοκιμή της Valencia, όταν έκανε το ντεμπούτο του με την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. "Το κλίμα στο γκαράζ είναι φανταστικό, το να είσαι ομόστυαλός του σου δίνει ένα ωραίο κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που ο Pecco είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θα είμαι χαρούμενος αν τον νικήσω".


Eρχόμενος από την Gresini Racing, ο Bastianini ενθουσιάστηκε την πρώτη του μέρα στην εργοστασιακή Ducati: "Όταν μπήκα στο γκαράζ ήμουν ενθουσιασμένος. Ανυπομονούσα να δω πώς λειτουργούνε με τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω. Γι’ αυτό προσπάθησα αρχικά να δουλέψω μόνος, επίσης για να έχω μια πρώτη εντύπωση από τον Marco Rigamonti [τον νέο του αρχιμηχανικό]".

"Από την αρχή θα μου ζητηθούν πολλά. Η πρώτη προσέγγιση ήταν καταπληκτική, χάρηκα που άκουσα ότι σε ακούνε και βοηθάνε σε όλα. Η νέα μοτοσυκλέτα; Όμορφη, είναι πολύ ακριβής, σου επιτρέπει να έχεις τις ίδιες γραμμές σε κάθε στροφή. Έπεσα μόνο επειδή βρήκα σε ένα σαμαράκι στην 6η στροφή".

Επόμενο άρθρο »

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Bagnaia και την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Η αντίδραση του Quartararo μετά την Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα