• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Panigale V4 2022 World Champion Replica
Εορταστικές εκδόσεις για τα δυο παγκόσμια πρωταθλήματα
Νέα Αγοράς 16/12/2022 - 22:37

Η Ducati γιορτάζει τη διπλή νίκη των τίτλων MotoGP και WorldSBK δημιουργώντας δύο ”εορταστικές” περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Panigale V4 εμπνευσμένες από τις Desmosedici GP και Panigale V4 R των Παγκοσμίων Πρωταθλητών Francesco Bagnaia και Álvaro Bautista.

Οι εορταστικές αυτές μοτοσυκλέτες αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου «Campioni in Piazza2», μια εκδήλωση στην οποία η Ducati γιόρτασε την ιστορική διπλή νίκη.

Το 2022 ήταν μια απίστευτη χρονιά για την Ducati. Ο κατασκευαστής με έδρα τη Μπολόνια είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του Παγκόσμιος Πρωταθλητής, τόσο στο MotoGP όσο και στο WorldSBK μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν. Ένας διπλός θρίαμβος που η Ducati θέλησε να γιορτάσει με δύο μοναδικές συλλεκτικές μοτοσυκλέτες.

Κάθε μία τις δύο ειδικές εκδόσεις, Pecco Bagnaia #63 και Álvaro Bautista #19, της Panigale V4 S θα έχει αυθεντικό αυτόγραφο του αναβάτη στο ρεζερβουάρ, το οποίο θα προστατεύεται από ένα στρώμα βερνικιού. Οι δύο μοτοσυκλέτες, που παράγονται σε αριθμημένη και περιορισμένη σειρά, γιορτάζουν με τους αριθμούς παραγωγής τους τη χρονιά γέννησης της Ducati με κάθε σειρά να αποτελείται από μόνο 260 μονάδες, προς τιμήν του 1926, χρονιάς ίδρυσης της εταιρείας.

Όπως και οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, από τις οποίες είναι εμπνευσμένες οι Panigale V4 2022 World Champion Replica, θα είναι διαθέσιμες μόνο σε μονοθέσια έκδοση και θα έχουν χαραγμένο με λέιζερ στην επάνω πλάκα, από αλουμίνιο billet, του μπροστινού συστήματος το όνομα του μοντέλου και τον αύξοντα αριθμό.

Επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται: Ξηρος συμπλέκτης STM-EVO SBK, 2 κιλά ελαφρύτερος σιγαστήρας Akrapovič(προδιαγραφών δρόμου), δαγκάνες Stylema R της Brembo με ρυθμιζόμενη αντλία φρένου MCS, billet ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αλουμινίου της Rizoma και αγωνιστική ζελατίνα φέρινγκ.

Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν αυτές τις ειδικές μοτοσυκλέτες είναι η θερμική προστασία της πίσω πολλαπλής εξάτμισης, το κάλυμμα της γεννήτριας ρεύματος, οι αεραγωγοί των φρένων και τα εμπρός και πίσω φτερά όλα από ανθρακονήματα. Επίσης, από ανθρακονήματα, σε συνδυασμό με τιτάνιο, είναι το κάλυμμα που προστατεύει το μονόμπρατσο ψαλίδι. Τέλος, η σειρά αφιερωμένη στον Álvaro Bautista #19 θα είναι εφοδιασμένη με το ρεζερβουάρ από βουρτσισμένο αλουμίνιο που φοράνε οι πλούσιες εκδόσεις της Panigale V4.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα παραδίδεται σε κιβώτιο με ειδικά γραφικά και θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, ένα ειδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας και το σύστημα συλλογής δεδομένων Ducati Data Analyser+.

Επόμενο άρθρο »

Μέτρηση Ακριβείας του Sag με το Slacker

« Προηγούμενο άρθρο

H QJ MOTOR στην Ελλάδα από την ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα