• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall'Igna: Όποιος δεν φοβάται τον Marquez είναι τρελός
Νέα 25/12/2022 - 21:00

Από το 2013, τη χρονιά που έφτασε στα MotoGP, μέχρι το τέλος του 2019, πριν από τον τραυματισμό του, ο Marc Marquez πάλεψε σταθερά για τίτλους και δεν κατάφερε να είναι Πρωταθλητής μόνο το 2015.

Πλέον, από τον τραυματισμό του το 2020, ο Ισπανός προσπαθεί να επιστρέψει στο καλύτερό του επίπεδο, μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Τη σεζόν του 2022 έχασε οκτώ αγώνες, αλλά εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος αναβάτης της Honda καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μια απόδειξη ότι επιστρέφει σταδιακά στο καλύτερό του επίπεδο. Τρεις τερματισμοί μέσα στην πρώτη πεντάδα στους πέντε τελευταίους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός τερματισμού στο βάθρο, αποδεικνύουν την ανοδική τάση του Ισπανού αναβάτη.

Ο Luigi Dall'Igna κλήθηκε να σχολιάσει μια ενδεχόμενη επιστροφή του Marquez στο καλύτερο του επίπεδο, κάτι που σίγουρα θα άλλαζε τη δυναμική των νικητών στα MotoGP - μια κατηγορία στην οποία κυριαρχούν οι Fabio Quartararo και Pecco Bagnaia τα τελευταία δύο χρόνια. 

"Ο Marc Marquez είναι πάντα τρομακτικός. Πώς μπορώ να πω ότι ο Marc Marquez δεν είναι τρομακτικός; Ο Marquez έχει δείξει ότι είναι κάποιος που έχει την αποφασιστικότητα, τη δύναμη, ένα στυλ οδήγησης, που πρέπει να σε τρομάζει. Κάποιος που δεν φοβάται τον Marc Marquez είναι απλά τρελός".


"Δεν είναι ότι λέω ότι ο Marc δεν μας τρομάζει, αλλά λέω ότι έχουμε έναν αναβάτη που, αν ανταεξέλθει σε κάποιες δυσκολίες, μπορεί να κάνει τη διαφορά όπως έκανε ο Marquez".

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Ο Marc ήταν θυμωμένος μετά το τεστ στη Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Όταν η Suzuki ήθελε τον Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα