• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Razgatlioglu: Είμαι ευχαριστημένος με την δουλειά που έγινε τον χειμώνα
Η Pata Yamaha έτοιμη για τη σεζόν του '23
Νέα 31/01/2023 - 14:27

Tο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM ξεκινά τη σεζόν του 2023 στην Αυστραλία σε λίγες μόνο εβδομάδες και η Pata Yamaha Prometeon WorldSBK αποκάλυψε τις μοτοσυκλέτες για τους αναβάτες της επόμενης σεζόν, Toprak Razgatlioglu και Andrea Locatelli. Σε παρόμοιους χρωματικούς συμδυασμούς με το 2022, η Yamaha YZF R1 ενσωματώνει περισσότερες λευκές περιοχές στη μπλε βάση και παύλες κόκκινου με την εισαγωγή ενός ολοκαίνουργιου χορηγού. 


Ο Razgatlioglu επιστρέφει στο παραδοσιακό του #54 για τη σεζόν του 2023, με τον Τούρκο αναβάτη να στοχεύει να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο αυτή τη σεζόν. Μετά από 14 νίκες την περασμένη σεζόν, μόνο δύο λιγότερες από τον Alvaro Bautista, ο Πρωταθλητής του 2021 έχει στραμμένο το βλέμμα του στο να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες το 2023 για να φέρει το στέμμα πίσω στη Yamaha.


"Όλοι ξέρουν τώρα, ότι ο στόχος μου είναι να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες!", δήλωσε ο Razgatlioglu. "Δεν είναι εύκολο, γιατί όλοι οι αναβάτες είναι δυνατοί, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που έχει κάνει η Yamaha και η ομάδα αυτόν τον χειμώνα. Είναι καλό για μένα που επιστρέφω στη μοτοσυκλέτα μου, είμαι χαρούμενος για αυτό και έχουμε πολλές βελτιώσεις να δοκιμάσουμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Στη Jerez, έκανα έναν πολύ καλό χρόνο γύρου, όχι το ρεκόρ αλλά πολύ κοντά – τώρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε, γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Είναι ωραίο να βλέπεις τα νέα χρώματα της Pata Yamaha Prometeon WorldSBK – φαίνονται όμορφα, νομίζω! Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τώρα για να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα καλύτερα, αλλά πολύ σύντομα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε".

Ο Paul Denning, Team Principal στο Pata Yamaha Prometeon WorldSBK πρόσθεσε: "Η νίκη σε 14 αγώνες το 2022 ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά για το 2023 η Yamaha Research & Development στο Μιλάνο και η ομάδα εργάζονται σκληρά για να βρουν περισσότερες βελτιώσεις που θα επιτρέψουν στους Toprak και Andrea (Locatelli) να εκμεταλλευτούν περαιτέρω τα δυνατά σημεία της Yamaha R1 και να ξεκινήσουν τη σεζόν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Για τον Toprak ο στόχος είναι ξεκάθαρος – να ανακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη χρονιά πιο δυνατά και να έχουμε μια «τέλεια σεζόν» ως ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο. Ο Andrea βελτιώθηκε πολύ στα τέλη του 2022, επιστρέφοντας στο βάθρο στην Ινδονησία για να πάρει τελικά την πέμπτη θέση στη γενική κατάταξη και ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να ανεβάσει την απόδοσή του το 2023. Η Jerez την περασμένη εβδομάδα ήταν μια καλή αρχή, με τον Toprak να είναι ο ταχύτερος και τις δύο ημέρες και ήταν ένα θετικό τεστ για τον Locatelli, και τώρα έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία με πρόβλεψη δύο ημερών καλού καιρού εδώ στο Portimao για να συμβάλουμε στην οριστικοποίηση του πακέτου μας για το 2023 πριν από τον πρώτο γύρο στην Αυστραλία".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ορίστηκε ημερομηνία για την παρουσίαση της Repsol Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Valentino Rossi και VR46 προπονούνται στην Πορτογαλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα