• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ανυπομονώ για τη Jerez
Σημαντική η εμπειρία του αγώνα Sprint
Νέα 02/02/2023 - 19:10

Ο θρύλος των MotoGP και αναβάτης δοκιμών της KTM, Dani Pedrosa, πρόκειται να επιστρέψει σε αγώνα για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες στο Ισπανικό Grand Prix του Απριλίου. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του wildcard στα πορτοκαλί της KTM, μετά το Grand Prix της Styria του 2021, και θα αντιμετωπίσει τη διάσημη ισπανική πίστα για πρώτη φορά από τότε που η στροφή 6 μετονομάστηκε σε «Pedrosa Curve». 

Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Pedrosa εξήγησε ότι ένας βασικός λόγος πίσω από την συμμετοχή του είναι η εισαγωγή των αγώνων Sprint αυτή τη σεζόν. Η νέα διοργάνωση θα ξεκινάει στις 15:00 τοπική ώρα του Σαββάτου και στα 21 Grand Prix, καθιστώντας το τη μεγαλύτερη ανανέωση των MotoGP στην πρόσφατη μνήμη. 


  
"Όπως ίσως γνωρίζετε, θα εμφανιστώ ως αναβάτης wildcard στο Ισπανικό Grand Prix στη Jerez αργότερα φέτος", ξεκίνησε ο Pedrosa. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτήν την ευκαιρία με την KTM Factory Racing Team. Θα κάνουμε αυτή την εμφάνιση κυρίως για να αποκτήσουμε περισσότερη εμπειρία από τους αγώνες Spirnt και τη νέα μορφή MotoGP. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία από το Σαββατοκύριακο".

"Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω εκείνο το Σαββατοκύριακο γιατί η Jerez έχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Υπάρχει πάντα μια υπέροχη ατμόσφαιρα εκεί. Ανυπομονώ να συναντήσω ξανά όλους τους οπαδούς. Επίσης, θα μοιραστώ την πίστα με τους καλύτερους. Ελπίζω αν δεν μπορείτε να φτάσετε στην πίστα να παρακολουθήσετε το Grand Prix από την τηλεόραση και να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο όσο κι εγώ".

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Είμαι πολύ διαφορετικός τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκε η διήμερη δοκιμή των Superbikes στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα