• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Bell τιμά τον Steve McQueen με ειδικό κράνος
Νέα Αγοράς 05/02/2023 - 12:35

Για πολλούς, ο Steve McQueen θα είναι πάντα ο αυθεντικός "King of Cool", ένας ηθοποιός που αγαπούσε τόσο πολύ τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο (και πολύ συχνά έκανε ο ίδιος τα σταντς στις ταινίες) που αιχμαλώτισε το πνεύμα μιας ολόκληρης γενιάς μηχανόβιων και λάτρεων των μηχανοκίνητων γενικότερα.

Μέχρι σήμερα, ο McQueen παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της μοτοσυκλέτας (και του μηχανοκίνητου αθλητισμού συνολικά). Αυτή η νοσταλγία είναι κάτι που η Bell θέλει να αξιοποιήσει, καθώς όντας η εταιρία κατασκευής κρανών και ένδυσης μοτοσυκλετών του McQueen λανσάρει το κράνος περιορισμένης έκδοσης Custom 500 Six Day McQueen και μια σειρά συνοδευτικού ρουχισμού.

Το πρώτο κομμάτι που έφτασε από τη συνεργασία είναι το προαναφερθέν Custom 500 Six Day McQueen, ένα πιστό αντίγραφο του κράνους που φορούσε ο McQueen κατά τη διάρκεια του International Six Day Trial off-road του 1694. Ο McQueen, ευρύτερα γνωστός ως ηθοποιός, αγωνίστηκε εκεί μαζί με τον καλό του φίλο, Bud Ekins (που έκανε το διάσημο άλμα με μοτοσυκλέτα στην ταινία "Η μεγάλη απόδραση"), καθώς και οι δύο έγιναν οι πρώτοι Αμερικανοί που διαγωνίστηκαν εκεί.

Το Custom 500 είναι φινιρισμένο σε μπλε και λευκό, με διακριτικές κόκκινες πινελιές που το κάνουν να μοιάζει ακριβώς με το κράνος που φορούσε τότε ο McQueen. Η αγωνιστική ρίγα του κράνους σημειώνεται επίσης με τη λέξη «Steve», όπως ακριβώς ήταν και το αρχικό κράνος.

 

Το περιορισμένης έκδοσης κράνος είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο σε μεγέθη S έως XL και σε εξουσιοδοτημένους πωλητές της Bell. Παραδόξως, διατίθεται σε μια σχετικά χαμηλή τιμή της τάξης των περίπου 225 ευρώ. Μαζί με το κράνος, μια περιορισμένη σειρά ρουχισμού, με εικόνες του McQueen θα είναι διαθέσιμη για σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Chad McQueen, ο γιος του Steve, ανέφερε: 

"Ο μπαμπάς μου αγαπούσε να οδηγεί μοτοσυκλέτες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πολλές από τις παιδικές μου αναμνήσεις με τον μπαμπά μου περιστρέφονται γύρω από τις μοτοσυκλέτες. Μας άρεσε να πηγαίνουμε μαζί σε περιπέτειες με δύο τροχούς και είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω αυτό το κράνος να ξαναζωντανεύει λαμβάνοντας υπόψη ότι ο πατέρας μου και εγώ φορούσαμε πάντα κράνη Bell. Γιορτάζουμε το πάθος του μπαμπά μου για τη μοτοσυκλέτα και τον ρόλο του ως πρεσβευτής για τους αγώνες off - road. Τα παιδιά μου και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περιασότερο περήφανοι για αυτή τη συνεργασία".

Επόμενο άρθρο »

Ήρθε το Scorpion Exo R1 Air Gaz Black Red

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ HG CADDO ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί