• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν είμαι το φαβορί
Ελπίζω οι οπαδοί μου να μην περιμένουν να επαναληφθούν τα ίδια και φέτος στο Le man
Νέα 18/05/2010 - 20:17

“Παρ’ όλη τη νίκη μας στη Jerez και την πρώτη θέση στην βαθμολογία, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν είμαι το φαβορί (για τον τίτλο), γιατί η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και είμαστε μόλις στο ξεκίνημά της. Είμαι όμως πολύ περήφανος γιατί η νίκη στη Jerez , ήταν η πρώτη μου νίκη στο MotoGP της πατρίδας μου.” λέει ο Jorge Lorenzo.

 

Ο επόμενος αγώνας είναι το Le Man στην Γαλλία. Την περασμένη χρονιά νίκησα εκεί σε έναν φανταστικό και τρελό αγώνα. Ήταν πολύ περίπλοκο, με μια πότε βρεγμένη και πότε στεγνή πίστα, αλλά σκεφτόμουν ότι όλοι στην ομάδα έκαναν απίστευτη δουλειά, ιδιαίτερα την Κυριακή. Χρησιμοποίησα ότι είχα και δεν είχα από την αρχή του πρώτου γύρου μέχρι το τέλος του αγώνα . Ελπίζω οι οπαδοί μου να μην περιμένουν να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Le Man. Ασφαλώς ο καιρός εκεί είναι πάντα απρόβλεπτος, αλλά ελπίζω σε λιακάδα”.

 

“Έχω ανέβει στο βάθρο δύο φορές στο Le Man , την περασμένη χρονιά και όταν κέρδισα τον δεύτερό μου τίτλο στα 250 cc, είμαι όμως πολύ ανυπόμονος να προσπαθήσω ξανά, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τον αγώνα στη Jerez και είμαι έτοιμος για τον δεύτερο Ευρωπαϊκό αγώνα.”

 

“Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε , αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας προς την ίδια κατεύθυνση” λέει ο Wilco Zeelemberg team manager του Jorge Lorenzo.

“Το Le Man ήταν μια καλή πίστα για τις Yamaha στο παρελθόν και την χρονιά που πέρασε ο Jorge ήταν ο νικητής σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ελπίζω ο αγώνας φέτος να είναι λίγο πιο εύκολος χωρίς βροχή.”

Επόμενο άρθρο »

Κι άλλες δοκιμές για τον Bayliss

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Troy Bayliss στην Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα