• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Razgatlioglu: Βρήκαμε ένα καλό στήσιμο σήμερα
Θα κάνουμε προσομοίωση αγώνα αύριο
Νέα 20/02/2023 - 20:51

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Toprak Razgatlioglu, έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου της 1ης μέρας στο Phillip Island για την Επίσημη Δοκιμή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike MOTUL FIM, παρά την πτώση του το πρωί.  Ήταν ένα δέκατο μπροστά από τους υπόλοιπους στο τέλος της ημέρας, καθώς θέλει να ξεκινήσει το 2023 με το δεξί, ενώ ο ομόσταυλός του, Andrea Locatelli, είχε επίσης μια δυνατή μέρα στην Αυστραλία.

Η πτώση του Razgatlioglu ήρθε με λίγα λεπτά να απομένουν για το μεσημεριανό διάλειμμα, με τον Τούρκο αναβάτη να πέφτει στη 10η δεξιά φουρκέτα προς το τέλος του γύρου. 


Μιλώντας για την πτώση του, ο Razgatlioglu είπε: "Είχα μια πολύ μικρή πτώση. Ήταν ένα low side. Ήταν ένα πολύ περίεργο low side γιατί μπήκα στη στροφή, άφησα το φρένο και τράκαρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ήταν πολύ μικρή (η πτώση). Απλώς είναι πρόβλημα γιατί δεν έχω πολλές φόρμες (αγωνιστικές) και μια φόρμα έχει καταστραφεί τώρα γιατί λειτούργησαν οι αερόσακοι. Αλλά ήταν μια πολύ αργή πτώση".

Ο ταχύτερος χρόνος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2021 ήρθε στα τελευταία λεπτά του απογεύματος, καθώς έκανε 1'30,674. Ήταν 0,099 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Michael Ruben Rinaldi στη δεύτερη θέση , με τον Ιταλό αναβάτη να χωρίζει τους 3 βασικούς διεκδικητές του 2022 στην κορυφή. Ο Razgatlioglu, όπως και σε άλλες χειμερινές δοκιμές, εστίασε στο πίσω μέρος της Yamaha YZF R1, καθώς προσπαθούσε να βελτιώσει το πίσω κράτημα.

"Σήμερα δεν ήταν μια εύκολη μέρα για μένα γιατί δοκιμάσαμε ξανά τα νέα μέρη. Τελικά, στον τελευταίο γύρο, είμαι χαρούμενος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί αύριο κάνουμε ξανά δοκιμές. Σήμερα το πρωί και το απόγευμα, δουλέψαμε πολύ και, τελικά, βρήκαμε ένα καλό στήσιμο. Αύριο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ελπίζω να βελτιωθούμε περισσότερο αύριο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλή πρόσφυση γιατί η πρόσφυση των πίσω ελαστικών είναι μεγάλο πρόβλημα σε αυτή την πίστα. Είμαι χαρούμενος αλλά αύριο θα προσπαθήσουμε για περισσότερη βελτίωση. Θα δοκιμάσω μια προσομοίωση αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Έκανε χθες πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ του Marquez: ALL IN

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Σάκης Σκούρτας στα “PITS” με τον Δημήτρη Διατσίδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα