• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκανε χθες πρεμιέρα το νέο ντοκιμαντέρ του Marquez: ALL IN
Νέα 21/02/2023 - 12:03

Είκοσι χιλιάδες άτομα συνόδευσαν τον 8 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Marc Márquez, στους δρόμους της Μαδρίτης καθ' οδόν για την υπαίθρια κινηματογραφική παρουσίαση της νέας του σειράς ντοκιμαντέρ «Marc Márquez: ALL IN», η οποία έκανε χθες πρεμιέρα στο Prime Video και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο δωρεάν στο Red Bull TV από τις 5 Ιουνίου. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

- Τα πέντε επεισόδια ανατρέχουν στην εκπληκτική καριέρα του 30χρονου και ιδιαίτερα στη σεζόν του 2022, μια χρονιά ορόσημο όπου ο Marc Marquez ζύγισε το μέλλον του.

- Μια μέρα πριν από την πλήρη κυκλοφορία της σειράς, μια ομάδα 350 μοτοσυκλετιστών, με επικεφαλής τον Márquez, οδήγησε λίγο λιγότερο από τρία χιλιόμετρα στους δρόμους της Μαδρίτης για να γιορτάσει τα κατορθώματα του θρύλου της ισπανικής μοτοσυκλέτας.

"Το κονβόι ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, νιώθεις τους οπαδούς, αλλά είναι μακριά. Κάνοντας όμως κάτι τέτοιο, ακόμη και περιορισμένο σε 350 μοτοσυκλέτες, να είσαι κοντά τους, να είσαι επίσης στο μπλε χαλί σήμερα, βλέποντας τους παππούδες με τα παιδιά... είναι κάτι τόσο ξεχωριστό", ανέφερε ο Marquez.

- Αφού έφτασε στον προορισμό, ο Márquez ανέβηκε στην Repsol Honda του για να πραγματοποιήσει μια επίδειξη ακριβώς στη μέση της Gran Vía της Μαδρίτης, σε έναν εμβληματικό ισπανικό δρόμο στην πρωτεύουσα της χώρας, γνωστός ως τόπος όπου πραγματοποιούνται πολλές πρεμιέρες ισπανικών ταινιών κάθε έτος.

- Ο CEO των MotoGP Carmelo Ezpeleta και ο αδελφός του Márquez και συνάδελφος αναβάτης MotoGP, Alex Márquez, ήταν ανάμεσα στο πλήθος για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Marc Márquez: ALL IN» σε μια γιγαντιαία οθόνη.

"Όλοι πεινάνε για τα υπόλοιπα κεφάλαια", συνέχισε ο Marquez. "Νομίζω ότι οι άνθρωποι σήμερα έχουν απολαύσει πολλά και έχουν δει ένα άλλο κομμάτι μου, όχι μόνο τον αναβάτη αλλά και τον άνθρωπο. Είμαστε άνθρωποι. Τις περισσότερες φορές μας παρακολουθούν με τη "στολή" των υπερήρωών, φορώντας κράνη και δερμάτινες φόρμες, αλλά είμαστε κανονικοί άνθρωποι και έχουμε την ιδιωτική μας ζωή ακόμα και προσωπικά προβλήματα, όχι μόνο μοτοσυκλέτες".

- Η κυκλοφορία της σειράς ντοκιμαντέρ ενόψει της σεζόν MotoGP του 2023 σηματοδοτεί την πλήρη επιστροφή στον ανταγωνισμό για τον Márquez μετά από τρεις σεζόν που μαστίζονταν από τραυματισμούς που θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει την καριέρα του. 

"Στόχος μας είναι να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια ότι δεν ερχόμαστε από την καλύτερή μου περίοδο, αλλά είμαι αισιόδοξος και η φιλοδοξία είναι πάντα εκεί. Θα προσπαθήσω ό,τι καλύτερο μπορώ, είναι το όνειρό μου και η νοοτροπία μου".

- Ο πρώτος αγώνας του 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία στις 26 Μαρτίου  στη διεθνή πίστα Algarve στο Portimão με το Ιταλικό Grand Prix της 11ης Ιουνίου στο Mugello να σηματοδοτεί την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς στο Red Bull TV.

"Το επόμενο κεφάλαιο για μένα είναι η νίκη και η επιτυχία. Η πραγματική επιστροφή. Η πραγματική επιστροφή θα συμβεί όταν θα μπορέσω να παλέψω ξανά για τη νίκη. Αυτό θα είναι το επόμενο κεφάλαιο μου".

Επόμενο άρθρο »

Οι εξελίξεις στην αεροδυναμική του MotoGP για το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Razgatlioglu: Βρήκαμε ένα καλό στήσιμο σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα