• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Αυτή ήταν η καλύτερη προετοιμασία σεζόν της καριέρας μου
Ανυπομονώ για την Παρασκευή
Νέα 21/02/2023 - 20:16

Η προετοιμασία της σεζόν ολοκληρώθηκε επίσημα σήμερα με τη δεύτερη ημέρα δοκιμών που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Phillip Island στην Αυστραλία, όπου οι ελεύθερες δοκιμές για τον Γύρο της Αυστραλίας - το πρώτο γεγονός της σεζόν WorldSBK 2023 - θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το πρωί.
 
Ήταν ένα πολύ γόνιμο διήμερο εργασίας για την ομάδα της Aruba.it Racing - Ducati με τον Alvaro Bautista και τον Michael Ruben Rinaldi να μπορούν να κάνουν πολύ δουλειά τόσο στον γρήγορο γύρο όσο και στον ρυθμό του αγώνα.
 
Αφού τερμάτισαν την Δευτέρα στη δεύτερη και τρίτη θέση, οι Rinaldi και Bautista κατάφεραν να βελτιωθούν περαιτέρω την δεύτερη μέρα.


 
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο των δύο ημερών των δοκιμών το πρωί της δεύτερης μέρας (1'30.272), ακολουθούμενο από μια προσομοίωση αγώνα το απόγευμα.
 
"Είμαι χαρούμενος γιατί η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα ήταν αμέσως καλή", δήλωσε ο Bautista. "Δουλέψαμε πολύ στο στήσιμο και στα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο".


"Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Νομίζω ότι αυτό ήταν η καλύτερη προετοιμασία σεζόν της καριέρας μου. Η αίσθηση είναι σίγουρα θετική και ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα την Παρασκευή για την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών".

Επόμενο άρθρο »

Jarvis: Η σχέση με τις δορυφορικές ομάδες είναι πιο στενή

« Προηγούμενο άρθρο

Έκθεση μοτοσυκλετών του John Britten στη Νέα Ζηλανδία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα