• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Repsol Honda
Για το 2023
Νέα 22/02/2023 - 12:29

Την Τετάρτη το πρωί, η Repsol Honda παρουσίασε τις μοτοσυκλέτες της για το 2023 με τους Marc Marquez και Joan Mir να εμφανίζονται δίπλα στις Honda RC213V. Οι δύο Ισπανοί Πρωταθλητές, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα σύνθεση της ομάδας Repsol Honda για την επόμενη σεζόν.

Η συμμαχία Honda και Repsol υπάρχει εδώ και 29 χρόνια, και είναι η μεγαλύτερη συνεργασία στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ έχει δει την ομάδα να κερδίζει 15 παγκόσμια πρωταθλήματα, 183 νίκες και 454 βάθρα στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Marquez επιστρέφει σε πλήρη φυσική κατάσταση μετά από μερικά δύσκολα χρόνια με τραυματισμούς. Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα στοχεύσει και πάλι να αγωνιστεί για τον τίτλο στο ενδέκατο έτος του με την ομάδα. Στα 154 Grands Prix που συμμετείχε με την ομάδα, έχει 100 τερματισμούς στο βάθρο, εκ των οποίων 59 είναι νίκες, 63 pole position και έξι Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Mir κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP το 2020, καθώς και το Πρωτάθλημα Moto3 με τη Honda το 2017. Συμμετέχει στην ομάδα Repsol Honda μετά από 65 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία, με 13 βάθρα και μία νίκη. Ο Mir είχε την πρώτη του εμπειρία στην RC213V στη δοκιμή της Valencia τον περασμένο Νοέμβριο, συνεχίζοντας την προσαρμογή του στο πρόσφατο τεστ της Sepang.

 

Marc Marquez


"Η μοτοσυκλέτα φαίνεται υπέροχη και πάλι φέτος! Ανυπομονώ πραγματικά να οδηγήσω σε πλήρη Repsol Honda χρώματα και πάλι στο τεστ της Πορτογαλίας. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ με ολόκληρη την οικογένεια Repsol που ήταν μαζί μου και με την ομάδα για τόσο πολύ καιρό. Θα είναι ένα σημαντικό τεστ στο Portimao, καθώς έχουμε κάποια δουλειά να κάνουμε και οι μηχανικοί εργάζονται σκληρά στην Ιαπωνία. Είμαι πρόθυμος να συνεχίσω να εργάζομαι και να ξεκινήσω αυτή τη σεζόν, αισθάνομαι κατάλληλος και έτοιμος να ξεκινήσουμε τους αγώνες".

 

Joan Mir


"Eίναι απίστευτη αίσθηση να φοράς τα χρώματα της ομάδας Repsol Honda για πρώτη φορά και να παρουσιάζεις την τελευταία έκδοση της Honda RC213V. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε αυτή την εικονική ομάδα και ο στόχος μου είναι να επιτύχω τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, τα οποία αναμένονται όταν συμμετέχεις σε μια τέτοια ομάδα. Έχουμε κάνει πρόοδο ήδη στη Sepang και έχουμε ακόμα χρόνο να προετοιμαστούμε στην Πορτογαλία, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Πώς πήγαν τα προηγούμενα ζευγάρια Πρωταθλητών;

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Η σχέση με τις δορυφορικές ομάδες είναι πιο στενή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα