• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Di Giannantonio: Είναι σημαντικό να είμαστε γρήγοροι αμέσως
Και να μπούμε στους βαθμούς
Νέα 21/03/2023 - 12:05

Ο Fabio Di Giannantonio δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τo test του Portimao, μετά από μια σκληρή πτώση την πρώτη μέρα, κατά την οποία υπέστη διάσειση.


Αλλά μετά την πλήρη ανάκαμψή του πριν από την έναρξη της σεζόν αυτού του Σαββατοκύριακου, ο Ιταλός είναι και πάλι σε φόρμα και έτοιμος να ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν.

"Αισθάνομαι 100% σε φόρμα εδώ και λίγες μέρες και μετά το ατύχημα στο τεστ, ήταν σημαντικό να επανέλθω σε φόρμα αμέσως", είπε ο αναβάτης της Gresini. "Είμαι ενθουσιασμένος για την Πορτογαλία και για τη νέα μορφή του Σαββατοκύριακου".

"Το Portimao ήταν πάντα μια απαιτητική πίστα, οπότε θα πρέπει να διαχειριστούμε καλά την ενέργειά μας και να φτάσουμε αμέσως στους βαθμούς".

"Θα δούμε λοιπόν πού βρισκόμαστε στην Αργεντινή, σε μια πίστα που συνήθως είναι αρκετά βρώμικη στην αρχή του Σαββατοκύριακου: θα είναι σημαντικό να είμαστε γρήγοροι αμέσως και να είμαστε λιγότερο συντηρητικοί".

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ είναι ο νέος ομόσταυλός του, Alex Marquez, ο οποίος είχε μια πολλά υποσχόμενη προετοιμασία με την Ducati.

Μόνιμος διεκδικητης θέση στην πρώτη πεντάδα τόσο στη Sepang όσο και στο Portimao, ο Marquez φαίνεται έτοιμος να κυνηγήσει άμεσα αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός επιβεβαίωσε ότι χρειάζεται ακόμα «να γνωρίσει καλύτερα την Ducati».

"Ώρα να ξεκινήσουμε επιτέλους!", ανέφερε ο Marquez. "Ερχόμαστε ίσω μετά από λίγες μέρες πολύ θετικών δοκιμών και ανυπομονώ να δοκιμάσω τον εαυτό μου στην πίστα".

"Θα μου άρεσε να είχαμε λίγες μέρες ακόμα για να γνωρίσω καλύτερα την Ducati, αλλά είμαστε ήδη σε καλό σημείο και οι πρώτοι τρεις-τέσσερις αγώνες της σεζόν θα είναι το κλειδί για να βρούμε τους σωστούς αυτοματισμούς και συναισθήματα ενόψει της σεζόν".

"Υπάρχει ένας αγώνας Sprint να ανακαλύψουμε, οπότε θα βουτήξουμε σε αυτά τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση".

Επόμενο άρθρο »

Εισακούστηκαν οι εκκλήσεις των αναβατών;

« Προηγούμενο άρθρο

Τί συμβαίνει με τη Honda και την Kalex;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα