• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: Η επαφή μου με τον Viñales ήταν 100% αγωνιστικό συμβάν
Νέα 05/04/2023 - 22:04

Ο Brad Binder πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στον αγώνα Sprint το Σάββατο στο Grand Prix της Αργεντινής παρόλο που ξεκίνησε 15ος, αλλά δεν είχε την ίδια τύχη στον αγώνα της Κυριακής. 

Ο Νοτιοαφρικανός είχε μια μικρή επαφή με την Aprilia του Maverick Viñales στο φρενάρισμα για την 5η στροφή, καθώς ο τελευταίος προσπάθησε να κάνει μια προσπέραση, με τον αναβάτη της KTM να πέφτει. Μπόρεσε να ανέβει και πάλι στη μοτοσυκλέτα του και τερμάτισε στη 17η και τελευταία θέση.

Οι αγωνοδίκες της FIM εξέτασαν το περιστατικό προτού το θεωρήσουν ως αγωνιστικό συμβάν.

Ο Binder δεν κρατάει κακία στον Viñales για την επαφή και λέει ότι είχε ήδη ζημιά στη μοτοσυκλέτα του πριν την επαφή.

"Είχα επαφή με κάποιον που έβγαινε από την τρίτη στροφή και έχασα δύο από τα φτερά μου", είπε ο Binder. "Είχα μια πολύ μεγάλη ταλάντωση και μετά έφτασα στην επόμενη στροφή και, ευτυχώς, συνειδητοποίησα ότι μάλλον δεν το είχα, οπότε φρέναρα λίγο νωρίτερα και μπήκα στη στροφή και ένιωσα μια πολύ μικρή ώθηση από την εσωτερική και αυτό ήταν αρκετό για να ρίξει τη μοσοτυκλέτα μου".

"Ειλικρινά, ήταν μια τόσο μικρή επαφή. Είναι 100% ένα αγωνιστικό περιστατικό. Όταν η πίστα είναι βρεγμένη, η πιο μικρή ταλάντωση μπορεί να κάνει τα πάντα".

 


Ο ομόσταυλος του Binder, Jack Miller, ανέβηκε από τη 16η στην έκτη θέση στο βρεγμένο Grand Prix, αν και λέει ότι περίμενε περισσότερα καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα πρόσφυσης στο πίσω μέρος.

Καθώς ο Αυστραλός συνεχίζει να προσαρμόζεται στην KTM, λέει ότι «απολαμβάνει τη διαδικασία» αλλά πρέπει «να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα».

"Είμαστε εκεί", είπε όταν ρωτήθηκε για το πού βρίσκεται η KTM σε σχέση με τους υπόλοιπους. "Αυτό είναι το MotoGP, κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει μισή σεζόν (περιθώριο) εκτός και αν το όνομά σου είναι Maverick Viñales".

"Λοιπόν, δεν έχουμε μισή σεζόν. Πρέπει να αρχίσουμε να φέρνουμε αποτελέσματα. Αυτό κάνουμε, το δουλεύουμε και απολαμβάνω τη διαδικασία".

Επόμενο άρθρο »

Razgatlioglu: Αν δεν πάω του χρόνου στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα