• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα πρακτικά της Bridgestone
Η θερμοκρασία της ασφάλτου ήταν υψηλή για τα δεδομένα της Γαλλικής πίστας.
Νέα 22/05/2010 - 13:55

Ο Valentino Rossi σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα δοκιμών στη Γαλλική πίστα χρησιμοποιώντας το ασύμμετρης σχεδίασης medium πίσω ελαστικό που είχε φέρει η Bridgestone για όλους τους οδηγούς ειδικά γι’αυτό τον αγώνα. Ο χρόνος του Rossi ήταν ταχύτερος κατά 0,2δευτ. από το δικό του ρεκόρ γύρου που είχε θέσει το 2008. 

 

Ο Casey Stoner χρησιμοποίησε μόνο ένα εμπρός ελαστικό και ένα μαλακό πίσω σε όλη την διάρκεια των δοκιμών και κατάφερε να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο της ημέρας προς το τέλος των δοκιμών. Τον οδηγό της Ducati ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής ο Lorenzo ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο δυναμικός Dovizioso. Μόλις δυόμιση δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν τους τέσσερις πρώτους αναβάτες. 

 

Η θερμοκρασία της ασφάλτου ήταν υψηλή για τα δεδομένα της Γαλλικής πίστας που σημείωσε νέο ρεκόρ, φθάνοντας τους 43ο Κελσίου. Παρόλο ότι η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη απ΄ότι είχε προβλεφθεί οι μισοί αναβάτες της κατηγορίας των MotoGP φόρεσαν μαλακή γόμα στον εμπρός και πίσω τροχό κι είδαν σταθερές επιδόσεις σε όλο το διάστημα των δοκιμών.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans live: «Η Υamaha ΔΕΝ μπορεί να κρατήσει και τους 2»

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans live: Stoner – Lorenzo στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα