• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε η μάχη του Γιάννη Περιστερά στο WSSP300!
Νέα 21/04/2023 - 20:01

Στο Άσσεν της Ολλανδίας ξεκίνησε σήμερα η προσπάθεια του Γιάννη Περιστερά - του μόνου Έλληνα οδηγού μετά το 1996 που συμμετέχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο World Superbike στην κατηγορία WSSP300, η ομάδα ProGP Racing, εμπιστεύτηκε την Yamaha R3 σε Ελληνικά χέρια και η επίσημη έναρξη έγινε στη δύσκολη Ολλανδική πίστα, με τους 30 καλύτερους οδηγούς του κόσμου, συν δύο έκτακτες συμμετοχές, να δίνουν το παρόν.

Ο 17χρονος οδηγός ξεκίνησε στις Ελεύθερες Δοκιμές 1 με καλό ρυθμό, αλλά ένα πρόβλημα με την “γλύστρα” της φόρμας του δεν του επέτρεψε να βελτιώσει τους χρόνους του στα τελευταία λεπτά και ενώ είχε φτάσει στην 20η θέση, έμεινε τελικά 29ος.

Στις Ελεύθερες Δοκιμές 2, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας βρέθηκε ανάμεσα σε ένα γκρουπ 18 οδηγών, που έδιναν μάχες λες και επρόκειτο για Αγώνα! Ο ρυθμός του ήταν καλός, όμως δεν βρήκε ούτε ένα γύρο στον οποίο να καταφέρει να “συνδέσει” τα καλά του κομμάτια μέσα στην πίστα και έτσι έμεινε 30ος, παρά το ότι βελτίωσε το χρόνο του κατά 6 δέκατα του δευτερολέπτου.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Omar Menghi ήταν ευχαριστημένος από το γεγονός ότι στην τηλεμετρία της R3 φαίνεται ότι ο Γιάννης έχει την ταχύτητα στα επί μέρους σημεία. Αυτό που λείπει είναι να τα ενώσει και να καταφέρει αύριο στις Κατατακτήριες να κάνει έναν καθαρό γύρο, χωρίς να τον κόψει κάποιος από τους άλλους οδηγούς.

Αύριο μετά τις πρωινές Κατατακτήριες Δοκιμές, θα ακολουθήσει το απόγευμα ο 1ος Αγώνας της χρονιάς για το 2023! 

 

 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, KARASSULIS International Transport, House Of Wheels, SIXT, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, MGP.gr, Peristeras Tyres. 

#racing4greece

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 ήταν σαν Αγώνας!!!
Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 ήταν σαν Αγώνας!!!
Η γλύστρα της φόρμας του δημιούργησε πρόβλημα στις ΕΔ1
Η γλύστρα της φόρμας του δημιούργησε πρόβλημα στις ΕΔ1

Επόμενο άρθρο »

Rainey: O Bagnaia θα νιώσει την πίεση

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Assen ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα