• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολο ξεκίνημα για τον Γιάννη Περιστερά στο Άσσεν
Νέα 22/04/2023 - 21:58

Οι πρώτες Κατατακτήριες Δοκιμές και ο πρώτος Αγώνας δεν ξεκίνησαν καλά για τον Γιάννη Περιστερά στην κατηγορία WSSP300, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike. 

Στις Κατατακτήριες που ξεκίνησαν υπό βροχή, η ομάδα ProGP Racing είχε λάθος στρατηγική και άφησε τον Έλληνα οδηγό σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών με τα βρόχινα λάστιχα, τη στιγμή που τα 2/3 των υπόλοιπων οδηγών μπήκαν στα Pits και άλλαξαν σε σλικ λάστιχα, καθώς η πίστα στέγνωνε γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν ο Περιστεράς να ξεκινά τους Αγώνες από την 30η θέση.

Στον πρώτο Αγώνα του διημέρου η Yamaha R3 με τα σλικ ελαστικά πια, δούλεψε καλά, όμως ο 17χρονος οδηγός έχασε την επαφή με το γκρουπ που ήταν μπροστά του και χωρίς να μπορεί να κάνει slipstreaming σε άλλον οδηγό, είχε μειωμένη τελική ταχύτητα και οι χρόνοι γύρου ήταν ανεβασμένοι. Έδωσε μάχη μόνο με τον Ιταλό Tragni, επίσης με Yamaha R3, και τελικά τερμάτισε πίσω του στην 23η θέση. 

Στόχος του αύριο στον δεύτερο Αγώνα της χρονιάς, να καταφέρει να ακολουθήσει το γκρουπ των γρήγορων οδηγών και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ – ProGP Racing, 23oς

 

“Είμαι απογοητευμένος από τον Αγώνα σήμερα. Μπορεί κάποιος να έχει μια κακή μέρα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά να την έχει στον πρώτο Αγώνα, είναι κάτι που δεν είναι καλό. Το μόνο θετικό, μετά το λάθος των βρόχινων ελαστικών στις Κατατακτήριες, είναι ότι η Yamaha R3 δούλεψε καλά. Θα προσπαθήσω αύριο να κάνω καλύτερη εκκίνηση και να είμαι μέσα στο γκρουπ που θα δώσει τη μάχη για τη δεκάδα.” 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, KARASSULIS International Transport, House Of Wheels, SIXT, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, MGP.gr, Peristeras Tyres. 

#racing4greece

Το βρόχινο ελαστικό που σχεδόν καταστράφηκε στις Κατατακτήριες Δοκιμές
Το βρόχινο ελαστικό που σχεδόν καταστράφηκε στις Κατατακτήριες Δοκιμές
Η μάχη με τον Tragni
Η μάχη με τον Tragni

Επόμενο άρθρο »

Αργεί η επιστροφή του Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Μέχρι το καλακαίρι έχει ο Morbidelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα