• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jorge Lorenzo παρέλαβε την Lamborghini Urus S
Πίσω από τα φλας 23/04/2023 - 16:16

του Δημήτρη Διατσίδη

Η εμπειρία “Lamborghini La Prima”, είναι κάτι που απευθύνεται σε λίγους καλούς πελάτες του εργοστασίου της Μπολώνια στην Sant’Agata. Ο Jorge Lorenzo, νικητής σε 47 αγώνες MotoGP, με 5 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, παρέλαβε την πρώτη του Urus S[, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα La Prima.

Ο Lorenzo κέρδισε δύο συνεχόμενους Τίτλους στα 250cc, πριν ανέβει στη μεγάλη κατηγορία MotoGP το 2008. Το 2010 πήρε τον πρώτο του Τίτλο εκεί και το 2012 και 2015, κέρδισε ακόμη δύο, ενώ το 2022 ανακηρύχθηκε Θρύλος του MotoGP Hall of Fame.

Ο Lorenzo τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συλλέκτης supercars και στη συλλογή του έχει ήδη μια συλλεκτική Lamborghini Aventador, η οποία έιναι ένα από τα αυτοκίνητα με τα οποία κινείται στο Λουγκάνο της Ελβετίας, όπου διαμένει. Σε προσωπική μας συζήτηση μου είπε ότι διαλέγει είτε την Aventador, είτε την Ferrari F50 για να οδηγήσει στην περιοχή διαμονής, ενώ σε περίπτωση που έπρεπε να έρθει στην Ιταλία με πάνω από έναν φίλους, πήρε την BMW M3 που έχει, μεταξύ των πολλών αυτοκινήτων του. Έχει και μια Pagani Huayra την οποία όμως πολύ σπάνια οδηγεί. 

“Η Lamborghini είναι μια από τις πιο εμβληματικές μάρκες, ειδικά στην Ιταλία. Εκπροσωπεί το πιο ακραίο σπορ αυτοκίνητο που μπορείς να έχεις. Ήθελα ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο, αλλά επίσης και κάτι διακριτικό και πιστεύω ότι η Urus τα έχει όλα. Ο κινητήρας είναι εξαιρετικά δυνατός και η απόδοση είναι εκπληκτική. Αλλά η Urus επίσης έχει άνεση και ασφάλεια. Τα έχεις όλα σε ένα, έτσι; Είναι πραγματικά πολυχρηστική”, είπε ο Ισπανός. 

Ναι, Jorge έχεις δίκιο, είναι διακριτική η Urus σε σχέση με τα άλλα αυτοκίνητα που έχεις...

Χάρις στο πρόγραμμα La Prima οι καλοί πελάτες της εταιρίας έχουν την ευκαιρία να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους από το εργοστάσιο και να περιηγηθούν μάλιστα στις εγκαταστάσεις. Έτσι ο Lorenzo είδε τη γραμμή παραγωγής της Urus, αλλά και τη νέα Revuelto και πέρασε και από το Μουσείο. 

Το πρόγραμμα “Ad Personam” δίνει την ευκαιρία για επιλογές χρωμάτων και ο Lorenzo θέλησε για το εξωτερικό του αυτοκινήτου το μαύρο Nero Helene, ενώ στο εσωτερικό το κύριο είναι το Nero Ade, με το κίτρινο Giallo Taurus στο τιμόνι και τις ζώνες.

“Μου αρέσει η τεχνολογία, αλλά είμαι και μεγάλος οπαδός των κλασσικών αυτοκινήτων επίσης. Η Miura ποτέ δεν βγήκε εκτός μόδας και μου αρέσουν επίσης οι Murciélago και Diablo. Η αλήθεια είναι ότι κάθε Lamborghini έχει κάτι σπέσιαλ πάνω της”, είπε ο Θρύλος του MotoGP και συμπλήρωσε: “Είναι ένα αισθαντικό αυτοκίνητο που μπορεί πραγματικά να φωτίσει τη φλόγα σου για τη σπορ οδήγηση”. 

 

Επόμενο άρθρο »

Μπορεί να γίνει Ελληνικό MotoGP στην Κρήτη;

« Προηγούμενο άρθρο

Για Ποιον Χτυπά η Καμπάνα στην Yamaha MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα