• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
16ος ο Γιάννης Περιστεράς στον 1ο Αγώνα στην Βαρκελώνη
Νέα 06/05/2023 - 23:01

16ος ο Γιάννης Περιστεράς στον 1ο Αγώνα στην Βαρκελώνη 

 

 

Ο 17χρονος Γιάννης Περιστεράς ήταν άτυχος σήμερα στις Κατατακτήριες Δοκιμές του Αγώνα της Καταλωνίας, καθώς οι δύο γρήγοροι γύροι του ακυρώθηκαν, λόγω κίτρινης σημαίας στην πίστα. Έτσι ξεκίνησε τον Αγώνα από την 29η θέση στην κατηγορία WSSP300, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος World Superbike. 

Η Yamaha R3 της Ιταλικής ομάδας ProGP Racing ήταν καλύτερα προετοιμασμένη και η τελική της ταχύτητα στα 214.7 χλμ/ώρα ήταν η 15η υψηλότερη από τις 32 μοτοσυκλέτες, αλλά μόνο 0.9 χλμ/ώρα πίσω από την ταχύτερη R3! 

Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε καλά αλλά στην προσπάθεια να ανέβει θέσεις έχασε την επαφή με το γκρουπ των πρώτων, που κατέβασαν τους χρόνους τους. Τελικά τερμάτισε στην 16η θέση, 2.5'' δευτερόλεπτα μακριά από τον πρώτο του βαθμό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και 5'' μπροστά από το επόμενο γκρουπ οδηγών.

Αύριο η ομάδα θα κάνει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις του μπροστινού συστήματος της μοτοσυκλέτας και στο γρανάζωμα της τελικής μετάδοσης, ευελπιστώντας στο να μπορεί ο Περιστεράς να ακολουθήσει το ρυθμό των πρώτων. 

 

 

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι: Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Kenon caffe Le Greche, MouratisGP, SHOEI, IXS, SIDI, TZORTZOPOULOS MOTO & FASHION, Pirelli – INTRAMOTO, KARASSULIS International Transport, House Of Wheels, SIXT, Georgopoulos Racing, Extreme Track Days, Rider Repair Graphics, Extra Products Tassoulis, Papastavrou Shops, RISE, AM Παπαγεωργίου, MGP.gr, Peristeras Tyres. 

#racing4greece

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Έχουμε θέματα με την αεροδυναμική

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Alvaro Bautista νικητής και στο 1ο Αγώνα της Βαρκελώνης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα